Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nehéz a társkeresés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz a társkeresés?

Figyelt kérdés

34 F vagyok, egy 10 éves kapcsolatom ért véget több mint fél éve. Hiába próbálkozok, volt most két lány, az egyik 28, ő érzett vonzalmat, de nem akart tőlem semmit, a másik 26, ő is húzta az agyam egy pár hónapig, most eltűnt. Hiába próbálkozok, a lányok egy két beszélgetés után eltűnnek.

Pedig, van saját házam, munkám, el tudnék tartani még egy embert aztán mégis...

aug. 23. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:
12%
Lehet furcsállják, hogy alig telt el 6 hónap és te már randizol 10(!!!) éves kapcsolat után.
aug. 23. 19:23
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

"Miért ilyen nehéz a társkeresés?"

Mert a nők eszement módon válogatnak.

aug. 23. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:
10 évig kiszálltál a társkeresésből. Hagyj magadnak időt arra, hogy újra belejöjj.
aug. 23. 20:06
 4/7 A kérdező kommentje:

1: "alig telt el 6 hónap és te már randizol 10(!!!) éves kapcsolat után" - mennyi az optimális idő? mikor tekinthető nem furcsának? Mert ha mind a ketten túlléptünk már a dolgon (volt párom szakításunk előtt 1 hónappal már talált másik párt) akkor mennyi időnek kell eltelnie?

2: miből vagy mit? miért válogatnak? Mit keresnek?

3: igen, valami hasonló érzésem van. De a nők miért ilyen határozatlanok, úgy vettem észre, csak játszanak, szórakoztatják saját magukat.

aug. 23. 20:33
 5/7 anonim ***** válasza:
62%

Nálam ugyanez volt mikor kiléptem a 11 éves kapcsolatomból.

Én azt tettem, hogy feladtam. Rá kellett jönnöm, hogy a férfiaknak csak szexre, búfelejtésre és a saját maguk szórakoztatására vagyok jó. Ebből elegem lett és inkább vagyok egyedül, így legalább nem ér csalódás.

aug. 24. 07:35
 6/7 anonim ***** válasza:

A koronavírus lezárások alatt nők tömegei mentek fel az internetes platformokra, ahol rájöttek a valódi szexuális értékükre. Az átlagos 24 éves fiú aki a való életben egy jó kapás volt, ma 34 évesen egy a simpek ezreiből.

A másik probléma a férfitöbblet. Sokkal több millenial férfi van, mint Z generációs nő.

aug. 24. 09:48
 7/7 A kérdező kommentje:

"hogy a férfiaknak csak szexre, búfelejtésre és a saját maguk szórakoztatására vagyok jó." - ez általánosítás, nekem pl pár kell.

"A másik probléma a férfitöbblet. Sokkal több millenial férfi van, mint Z generációs nő." - viszont a legtöbb millenial nő még mindig ott tart, hogy egziszenciát épít, karriert akar, hab a tortán, hogy saját magának nem teremt biztos anyagi hátteret, nincs lakás, szülőknél lakik, max egy hitelre vett jobb német prémium autó becsúszik.

aug. 24. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!