Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok hozzá, hogy Magyarországon már több mint 100.000-rel több férfi van a társkeresési piacon mint nő? Hát ezért nehéz a férfiaknak társat találni?
Figyelt kérdés
aug. 5. 22:24
1/18 anonim válasza:
Az incelek úgyse gondolják komolyan a társkerizést, a homárok meg úgyis pasit keresnek, szóval gyakorlatilag végülis egyenlőek az esélyek férfi-nő kapcsolat találására.
2/18 anonim válasza:
Ha csak 100 ezerrel lenne több...
A 70-30% szabály miatt sokkal több
3/18 Antiszociális lény válasza:
Semmit.
Ja persze.. inkább írd azt, hogy mi az a nő? Te még nem is láttál olyan élőlényt, mert annyira ritka.
4/18 anonim válasza:
És még csak most érkezik további 50 ezer fideszmigráns, 99% férfi
5/18 anonim válasza:
Semmit. Ez továbbra se egy reális adat, amennyiben még mindig a születési adatokból számoljátok.
6/18 anonim válasza:
Azt, hogy aki piaci alapon gondol a társkeresésre, annak tök mindegy a nemek aránya.
7/18 anonim válasza:
Csak 100k? Ez alapján az oldal alapján azt hinné az ember hogy legalább 2millio.
8/18 anonim válasza:
Nem tudom, én dugni mindig találok (kapcsolatom is lehetne csak nem akarok) szóval magatokban keressétek a hibát.
9/18 anonim válasza:
Azok háas foglalt nőcsalók tirpákok alkoholisták meg a stb. A selejtje.
Valoban férfinak nevezhető egyed aki még szingli is az kb max 1%.
10/18 anonim válasza:
Azt hittem, linkelsz valami forrást, nem csak benyögsz egy általad kitalált számot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!