Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én érzem úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem úgy, hogy rettentően nehéz manapság párt találni?

Figyelt kérdés

Alapvetően azt látom az elmúlt 2 évben, hogy a társkeresőkön is egyre inkáb reménytelenebb valami maradandót keresni. Emellett a heti 40 óra munka után se látom, hogy hol lenne érdemes ismerkedni. Egyedül munkahelyen látom a halvány esélyt.

Sajnos nekem nincs akkora baráti köröm, és egyedül a randis appok nyújtottak valami halvány reményt. De úgy az elmúlt időszakban ott se volt semmi.

Ti nektek mik a tapasztalataitok?

2024. máj. 4. 14:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%

Sajnos én is teljesen reménytelennek látom a helyzetet. Úgy érzem, mintha a világ legnehezebb dolga lenne párkapcsolatot találni.

31/F

2024. máj. 4. 14:59
 2/17 anonim ***** válasza:
64%

Egy rakás ilyen kérdés van itt az oldalon, szóval nem csak te látod így.

Mondjuk én nem értek veletek egyet, mert az, hogy nehéz párt találni egy szubjektív élmény. Másoknak nem nehéz.

2024. máj. 4. 15:00
 3/17 anonim ***** válasza:
93%

Nálam munkahely sem opció. A mindennapokban csak házas apukákba futok bele, de azt is csak néha. Társkeresőt feladtam, mert kiégtem, de így meg sehol senki egyáltalán.

Elkeserítő, mert ahhoz még fiatalnak érzem magam, hogy olyan szinten egyedül maradjak végleg, hogy többé egyetlen csók se jöjjön össze. 40 sem vagyok... De nagyon úgy néz ki, hogy ez lesz.

2024. máj. 4. 15:04
 4/17 anonim ***** válasza:
13%
Mi olyan nehéz gazdagnak meg jó külsejűnek lenni? 🤣
2024. máj. 4. 15:05
 5/17 anonim ***** válasza:
66%
Nem csak manapság. 15 éve is nehéz volt amikor még pl én is kerestem.
2024. máj. 4. 15:08
 6/17 A kérdező kommentje:

Nem tudom, nem vagyok csúnya, jó keresetem van. Most is tudom, hogy valakinek bejövök, de ő nekem meg pont nem.

Nem értem, ismerek olyat, akinek régebben volt akkora mázlina, hogy mindig talált vkit, akivel jó volt összejönni.

2024. máj. 4. 15:09
 7/17 anonim ***** válasza:
83%
Aki azt mondja könnyű a párkeresés, az max a dószexre való partner keresésre gondol, nem a komoly kapcsolatra.
2024. máj. 4. 15:17
 8/17 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem amúgy még szexre sem könnyű.. Jó szexre mármint. Egy pár perces egészségügyi maszatolásra random valakivel lehet, hogy könnyebb, de annál a maszti is jobb.
2024. máj. 4. 15:22
 9/17 anonim ***** válasza:
35%

Igen...pontosítsunk...Nem mindenkinek nehéz.

Ha tetszel az illetőnek elég jól nézel ki akkor nem ciki számára az sem ha egy üzletben mész oda hozzá.

Ha nem tetszel, nem nézel ki elég jól, nem vagy elég jóképű akkor a csajnak pl. mindenhol baromira ciki.

2024. máj. 4. 15:23
 10/17 anonim ***** válasza:
77%
Igen, jól látod, nem egyszerű, pedig a társkeresőn lehet jól szűrni, ettől függetlenül sokan panaszkodnak, mégse sikerül összefutni olyannal, aki megfelelne. Sokat gondolkodtam már azon, régen hogyhogy jobban egymásra találtak az emberek? Nekem is szüleim egyszerű dolgozó és átlagos kinézetű emberként összejöttek, máig együtt vannak. Persze voltak hullámvölgyek, de kitartottak egymás mellett. Most ugye mindenki annyira mondja ezt a legyen meg a kémia dolgot. Vajon régen is meg volt, vagy csak beérték azzal, ami jutott? Vagy mitől lett ennyire nehéz a pár találás, hogy sokaknak még 30 éves korára se sikerül összehozni egy komolyabb kapcsolatot? Elszálltak az elvárások, vagy inkább másak lettek?
2024. máj. 4. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!