Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én érzem úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem úgy, hogy rettentően nehéz manapság párt találni?

Figyelt kérdés

Alapvetően azt látom az elmúlt 2 évben, hogy a társkeresőkön is egyre inkáb reménytelenebb valami maradandót keresni. Emellett a heti 40 óra munka után se látom, hogy hol lenne érdemes ismerkedni. Egyedül munkahelyen látom a halvány esélyt.

Sajnos nekem nincs akkora baráti köröm, és egyedül a randis appok nyújtottak valami halvány reményt. De úgy az elmúlt időszakban ott se volt semmi.

Ti nektek mik a tapasztalataitok?

2024. máj. 4. 14:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
Ugyanazt tapasztalom amit leírtál kérdező. Átlagos férfiként gyerekkel kb. lehetetlen. Normális munkám, egzisztenciám, életem van. Bunkó sem vagyok, kommunikálni is tudok és szeretek is. Úgy néz a külsőm ezek szerint nem üti meg az ingerküszöböt...
2024. máj. 4. 15:51
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Hááát úgy tűnik egyre több ember fog egyedül megöregedni...
2024. máj. 4. 16:20
 13/17 anonim ***** válasza:
51%

Soha nem volt könnyű. Futó kapcsolatra, egyéjszakásra, szeretõnek akadt, de olyan, aki elkötelezõdne, régen sem sűrűn fordult elő.

N

2024. máj. 4. 17:35
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak annak kőnyű aki minden mindegy, csak legyen valakim mert kapcsolat függő. A többieknek elég nehéz.
2024. máj. 4. 17:42
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Van párom. De több év volt mire találtam olyat aki megfelel. A számomra elfogadható korosztálynak vagy van gyereke vagy akar vagy zűrös a családi háttere.
2024. máj. 4. 18:25
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Francokat volt régen is ilyen nehéz. Régen a faluban tizen-/huszonévesen ment a csajozás, összeálltak, házasodtak, gyereket szültek, amikor annak megvan az ideje, mindenki kapált a földeken, később esetleg bejárt a férj dolgozni a gyárba, feleség meg a faluban a varrodában vagy a téeszben. Mindenki a helyén volt, nem bonyolították túl az életet, nem kellett száz dolgon gondolkozni, mindenki tudta, mi a dolga. Ma meg? Napközi, bölcsi, tornaklub, karate, 23-25 éves korig egyetem, kolesz, albi, multi home office (kutyával nem találkozik az ember), okosteló, számítógép, netflix, bmw kell, kettő, egyiptomi nyaralás, én itt lakok, te meg 300 km-re, rohanás teniszre, holnap coach-hoz, kistököm... Mindennel foglalkozunk, csak az ÉLETTEL nem, nem csoda, hogy se nem találunk egymásra, se nem felel meg senkinek senki, se nem tartanak ki sokan egymás mellett. Patológiás az egész világ. Én meg kiégett, de gondolom, ez átjött :D

F

2024. máj. 4. 21:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Jól.
2024. máj. 12. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!