Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet azt sérülésmentesen kideríteni, hogy egy nőnek valóban tetszem, és van esély egy kapcsolatra, vagy csak bolondít, kéreti magát, de amúgy nem kellek neki?
Hogy ad e éjt.
Érdeklődés jelzőt.
Beszélgetés közben csak válaszol vagy vissza kérdez. Vagy le akar nxűgözni úgy mesél?
Ha ráírsz azonnal válaszol, vagy órák vagy napok múlva?
Ő magától ír neked?
Ezekből egyértelműen le lehet szűrni.
Azóta kiderült valami?
Én egy kollégámról próbáltam megállapítani, hogy tetszem-e neki. Elkezdtem figyelni a jeleket, amik erre utalhatnak. Például hosszas szemkontaktus egyre gyakoribbá vált. Magától rámírt, mikor nem mentem be a munkahelyre, hogy mi történt. Egyre gyakoribb és egyértelműbb flörtölés. Képet küldött magáról, mikor írtam neki, pedig nagyon nem az a küldözgetős fajta. Bulikon mikor ittas, keresi az alkalmat, hogy hozzámérjen stb.
Mostmár csak arra kellene rájönnöm, hogy csak szexet akar vagy kapcsolatot. :D Nagyon nem mindegy. :/
13
Csak hülyített 🙃
Remélem, neked több szerencséd lesz!
15
Mert meg akartam vele beszélni, hogy végülis akkor mi a szösz van, mert nekem ő nagyon tetszik, nagy szimpatikus, és szeretném jobban megismerni, és miért nem tudunk találkozni, ha igaz, hogy ő is szeretne talizni... Mivel már elforogtam másik műszakba, így műszakváltáskor volt lehetőségem beszélni vele. Messengeren írtam neki, hogy szeretnék vele beszélni, megírta hol lesz aznap a műszakja végén. Én ott is találtam őt. Még dolgozott bent a soron (gépbeállító), integettem neki, ő csak biccentett. Nem akartam megzavarni a melójában, a közlekedő folyosó sarkánál vártam rá, gondoltam, más nem a műszak legvégén úgyis arra kell jönnie... De aztán mintha a föld nyelte volna el...
Azóta se beszéltünk. Nem is írt, hogy esetleg mit akartam, vagy bármi. Egyszer láttam csak azóta szintén műszakváltásnál, de amint észrevette őt, ő elfordította a fejét.
Olyan szempontból jól alakult, hogy legalább nem csináltam bohócot magamból.
Egyébként ő írt rám először annakidején, meg leállás előtt is ő írt rám, de a találkozók elől valahogy mindig kitért (csak akkor tud a városban maradni, ha a tesója is, meg leálláskor hogy ő nem tudja, mikor jönnek be a városba, Deák falujukban meg nem akar velem találkozni 😅 )
Szóval elég egyértelmű mostmár (csak hát sokáig reménykedik az ember), hogy csak húzta az agyam, látta, hogy nekem tetszik ő...
18
- Ő írt rám éjjel műszak után
- Amikor elhívtam, igenlő választ adott
- Közvetlen kollégáim szerint is "úgy" nézett, mosolygott rám
- Leállás előtt megint rám írt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!