Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek nem is tudják hogy mennyire szerencsések, ugyanis nincsenek párkapcsolati problémáik?
Ha nem tetszik valaki, akkor bármikor meg lehet szakítani vele a kapcsolatot.
Viszont úgy nehéz kapcsolatot kezdeni, ha nincs is kivel.
4
Persze 😂
Most amúgy provokálni akarod őket, vagy mi?
5. "Nem minden kapcsolat olyan amit leírtál, a közvetlen környezetemben inkább az ellentét a jellemző, harmonikus kapcsolatok vannak."
De minden kapcsolat ilyen és gondolom ott vagy velük minden nap és látod az életüket.. Nagyon sok olyan párt ismertem ahol a világ legcsodálatosabb harmóniát feltételeztem.. na ők tényleg tökéletesek aztán nagypofára esés volt mikor megtudtam hogy mi van a négy fal között...
"incelek a szexért sírnak, nem a párkapcsolatért"
Nalam a ketto elvalaszthatatlan :)
40F incel
Szexet még egy incel is kaphat ha akar. Fizetni kell érte és kész. Az incel párkapcsolatot és VALÓDI vonzalmat nem kap a nőktől ezért incel igazából.
"Az incelek nem is tudják hogy mennyire szerencsések, ugyanis nincsenek párkapcsolati problémáik?"
Ez pont olyan mintha azzal nyugtatnád az éhezőt hogy örüljön hogy nincs mit ennie, mertl egalább nem lesz szorulása/gyomor rontása stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!