Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelek nem is tudják hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelek nem is tudják hogy mennyire szerencsések, ugyanis nincsenek párkapcsolati problémáik?

Figyelt kérdés
Néha irigylem őket mert egy párkapcsolat hatalmas gond bármennyire is látjuk jónak hiába jól néz ki valaki nagyon sok gonddal jár, megcsalás, veszekedések, alkalmazkodáa, elhagyás, válás, vagyonmegosztás, gyerek elhelyezés ès még sorolhatnám ezeket a problémákat ami egy párkapcsolattal jár, borzasztó kevés az igazán jól működő harmonikus párkapcsolat a többség bizony szenvedéssel jár, ami nagyon fel tudja az idegeket őrölni
aug. 23. 14:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%
Az incelek a szexért sírnak, nem a párkapcsolatért. Inkább ego és maszkulinitás kérdése, mintsem hogy elkötelezett társat keresnének.
aug. 23. 14:57
 2/12 anonim ***** válasza:

Ha nem tetszik valaki, akkor bármikor meg lehet szakítani vele a kapcsolatot.

Viszont úgy nehéz kapcsolatot kezdeni, ha nincs is kivel.

aug. 23. 15:05
 3/12 anonim ***** válasza:
Még te is lehetsz incel, csak akarni kell 😂
aug. 23. 15:22
 4/12 A kérdező kommentje:
3. Sajnos nem mert akarnak a nők meg is van ennek a baja
aug. 23. 15:24
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
Az a baj, hogy valahol azt láttam, hogy minden olyan férfi incel aki 365 napon belül nem szexelt nővel (prostik nem számítanak) Ezek alapján én is oda tartozom. De vágyom a kapcsolatra egy nővel, aki szeret és esténként összebújva alszunk el. Még a szex része nem is hiányzik annyira, csak az összebújás, egy nő feminim érintése, közelsége. Nem minden kapcsolat olyan amit leírtál, a közvetlen környezetemben inkább az ellentét a jellemző, harmonikus kapcsolatok vannak. Az elején ki kell szűrni a red flageket és akkor később (kevesebb) nem lehet akkora gond.
aug. 23. 15:31
 6/12 anonim ***** válasza:
29%

4

Persze 😂

Most amúgy provokálni akarod őket, vagy mi?

aug. 23. 15:32
 7/12 A kérdező kommentje:

5. "Nem minden kapcsolat olyan amit leírtál, a közvetlen környezetemben inkább az ellentét a jellemző, harmonikus kapcsolatok vannak."

De minden kapcsolat ilyen és gondolom ott vagy velük minden nap és látod az életüket.. Nagyon sok olyan párt ismertem ahol a világ legcsodálatosabb harmóniát feltételeztem.. na ők tényleg tökéletesek aztán nagypofára esés volt mikor megtudtam hogy mi van a négy fal között...

aug. 23. 15:34
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
#5 Baszki, akkor én már pro módban nyomom az 5+ évemmel. Lassan azt is elfelejtem, hogy néz ki egy nő... :D
aug. 23. 15:37
 9/12 anonim ***** válasza:
37%

"incelek a szexért sírnak, nem a párkapcsolatért"

Nalam a ketto elvalaszthatatlan :)

40F incel

aug. 23. 17:35
 10/12 anonim ***** válasza:
89%

Szexet még egy incel is kaphat ha akar. Fizetni kell érte és kész. Az incel párkapcsolatot és VALÓDI vonzalmat nem kap a nőktől ezért incel igazából.

"Az incelek nem is tudják hogy mennyire szerencsések, ugyanis nincsenek párkapcsolati problémáik?"

Ez pont olyan mintha azzal nyugtatnád az éhezőt hogy örüljön hogy nincs mit ennie, mertl egalább nem lesz szorulása/gyomor rontása stb.

aug. 23. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!