A mérlegeknek 2020. szeptember 21.-én szerencséjük lesz a szerelemben, de holnap már párkapcsolati problémáik adódhatnak?
Megdöbbentő:
"Napi horoszkóp 2020. szeptember 21.
Valami gyönyörű élményben lesz része, talán azzal az emberrel közösen, akinek annyi mindent köszönhet. Ma semmi sem billentheti ki a nyugalmából."
"Napi horoszkóp 2020. szeptember 22.
A párkapcsolati problémák megint utolérik. Ha nem úgy, mint eddig, hát akkor valami egészen új formában. Lehet, hogy most épp az ellenkező oldalról kell szemlélnie a dolgokat, mint amitől ön eddig szenvedett."
Hogyan lehetne átvészelni, hogy holnap 22-én se legyen gond? Van valami praktika erre?
Én se tudom,de ez az egész asztrológia,horoszkóok egy nagy fszság.
Inkább valami értelmesebb dolgokon gondolkozz.
A napi horoszkopokban ne higgy.
Se a heti se a havi horoszkopban.
Ezek mind kamuk. Valaki erre ra van allitva, hogy kitalaljom valami hulyeseget es ennyi.
Viszont en a horoszkopban egyebkent meg hiszek, pl en halal vagyok, es elegge igazak ram ezek a dolgok:D
Visszaterve egy ido utan ismetlodni fognak a napi horoszkopok, csak varnak 1 honapot kb:D
Jaj bocsi halak* nem halal vagyok😂
Ne parazz ra kamu ez a resze
En isn olvasgattam egy ideig, aztan basszus mintha ismeros lett volna mar par het utan amit irtak.
Szoval ne parazz🤪
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!