Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet tényleg ennyire egyszerű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet tényleg ennyire egyszerű a dolgot, ennyire egyszerűen működik a világ, hogy aki jól néz ki annak lesz boldog párkapcsolata, aki meg csúnya annak nem?

Figyelt kérdés

Valahogy azt látom hogy aki jól néz ki az általában talál számára megfelelő vonzó férfit vagy nőt aki meg csúnya az általában megalkuszik összejön egy hasonló nem jól kinéző nővel vagy férfival de nyilván igazán nem fog hozzá vonzódni mert a külső nem határozza meg az ízlést, egyszerűen én is nem nézek ki jól próbálkozok ismerkedni de akivel volt kapcsolat vagy volt valami ahhoz így nem vonzódok így marad az örök magány, egy-két ember nyilván megalkuszik hogy ne legyen egyedül de hogy az mennyire boldog kapcsolat nem tudom...

Itt van például Rétegi Tícia is egy jól kinéző lány, kereste a párját de nem találta egy jóideig most meg jött egy férfi akibe szerelmes lett, nyilván vonzódik hozzá mert egy sportos izmos kigyúrt tetovált férfi, sok nőnek ez a vonzó, de ő megtalálta mert jól néz ki és boldog vele, vonzódik hozzá, de ha Tìcia hirtelen megcsúnyulna akkor egy csúnya kövér férfi jutna neki akihez nem hiszem hogy hirtelen vonzódni kezdene csak azért mert ő már nem néz ki jól

[link]

2024. aug. 23. 08:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
53%

“A boldog párkapcsolatnak semmi köze a külsőhöz.”:

Nem igaz. Minden a külsőn múlik. Nem csak a boldog párkapcsolat, hanem az élet többi része is.

2024. aug. 23. 09:24
 12/29 anonim ***** válasza:
37%

"Nem igaz. Minden a külsőn múlik. Nem csak a boldog párkapcsolat, hanem az élet többi része is."

F*szt...

2024. aug. 23. 09:26
 13/29 anonim ***** válasza:
24%
Most mi a kérdés? Hogy azokhoz vonzódunk e, aki tetszik?
2024. aug. 23. 09:28
 14/29 anonim ***** válasza:
74%

"A boldog párkapcsolatnak semmi köze a külsőhöz."

Semmi. Persze. Mert egy párkapcsolat boldog tud lenni vonzalom nélkül is.

2024. aug. 23. 09:31
 15/29 anonim ***** válasza:
66%
még nem láttam olyan embert mint ti,hogy senkinek nemkellenek,mindenféle külsővel láttam már embert nővel,sráccal.nyilván ha kirekesztett titeket a közösségetek,úgy nehéz...
2024. aug. 23. 09:42
 16/29 anonim ***** válasza:
53%

"1. Hihetetlen mértékben számít a genetikai adottság"

Gondolom évekig edzettél hogy kihozd a saját genetikáddal magadból a maximumot. Ja, nem, csak kifogás kell már azelőtt hogy elkezdenéd. :D

2024. aug. 23. 09:51
 17/29 anonim ***** válasza:
48%
haggyatok már a hülyeségetekkel,többször belinkeltem ide 140 kg srácot,vékony lány barátnőjével,mármint,simán beirtam a nevét hogy lakik ,rákerestetek?mikell még nektek hogy leálljatok a hülyeségetekkel?mindennap linkeljem be a profilját is?
2024. aug. 23. 09:53
 18/29 anonim ***** válasza:

"Okoljátok a genetikát és mentsétek fel magatokat...Bárki szerezhet a maga számára vonzó partnert, ha eleget próbálkozik és felismeri az ismerkedésében rejlő hibákat"

Malajzia egyik top bowling jatekosa Down-szindromas.

[link]

Biztos bejonne a kis Ticianak, mert nem szamit a genetika, csak a profizmus :)

40F incel

2024. aug. 23. 10:11
 19/29 anonim ***** válasza:
aki ilyen réteg cintiákról álmodozik,vagy olyan akar lenni mint ő,azt nemtudom komolyan venni
2024. aug. 23. 10:17
 20/29 anonim ***** válasza:
Egyébként a csávó nem genetika, hanem szteroid. Viszont már kopaszodik is mint a rohadtélet. Ha megy a haj, vele menni fog a Tícia is.
2024. aug. 23. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!