Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet azt jól kezelni, ha egy pasi visszautasít, de egyáltalán nem kedves módon?
Szombat este randim lett volna. Ez lett volna életem első randija. Ami elég furcsa, tudom, lévén, hogy hamarosan 20 leszek, de így alakult. A srác nagyon tetszett, randira hívott, én teljes meg is lepődtem, de nyilván nagyon örültem. Egy csomót készülődtem, hogy csinos legyek. Teljes káosz lett a lakás, mert fogalmam sem volt mit vegyek fel.🙈😅
Mindegy, szóval sok időt töltöttem ezzel. És tök izgatott voltam. Vártam őt a megbeszélt helyen, ott tébláboltam.😂 Már kb 15 perce “késett”, amikor csak annyit írt üzenetben, hogy “nem megyek, közbejött egy másik randi.” Őszintén picit rosszul esett, hogy annyit sem írt, hogy bocsi, vagy valami. Meg hogy egyszerre szervezett két randit, vagy nem tudom pontosan hogy volt.
A barátnőm azt mondta, hogy ha már úgyis csinos voltam, ő tuti elment volna mással randizni. Dehát nekem nem volt senki akit csak úgy meg tudnék kérni, vagy nem tudom.
Gondolom ilyenek sokakkal előfordulnak, de hogy lehet ezt jól kezelni? Annyira hülyének érzem magam, hogy így rápörögtem, gondolom “amatőr hiba”, vagy nem tudom.
A hiba nem az Ön készülékében van...
Ez egy paraszt,ne is törődj vele,kapsz ennél milliószor jobbat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!