Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon beteg dolog az hogy 27 éves srácként még sosem volt barátnőm, sőt még randim sem volt?
Figyelt kérdés
Nyilván szeretnék, meg már korábban is szerettem volna de valamiért nem jön össze. Szégyellem, meg a körülöttem lévő emberek, rokonok már biztos bolondnak gondolnak. Néha piszkálnak is emiatt.
Nem vagyok jó kapcsolatteremtő, meg amúgy is nehéz normális társat találni. De elég cikinek érzem hogy más fiúk már 15-16 évesen randiznak.
aug. 19. 15:17
11/15 anonim válasza:
Nekem sem volt még lehetőségem se rá. Egyszer elhívtam valakit, az is visszautasitott.
Sajnos ez ilyen. Én tudom hogy bennem van a hiba, próbálok változtatni rajta de semmi eredmény.
Be kell rendezkedni egyedüllétre, aztán aki akar, az majd csatlakozik. Mást nem tudsz.
13/15 anonim válasza:
Csak akkor beteg, ha amúgy vágysz rá. Akkor nagyon. Ha nem vágysz rá, akkor talán rendellenes
14/15 anonim válasza:
Nem vagy beteg, csak magadban kell keresned a hibát.
Ha szótlan vagy, akkor nem fogják harapófogóval kiszedni...
15/15 anonim válasza:
Próbáld meg egy anonim oldalon, vagy discordon beszélgetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!