Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 27 èves férfi vagyok nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 èves férfi vagyok nem volt mèg baratnom mi lehet a probléma ?

Figyelt kérdés
Külsőleg nem nézek ki rosszul úgy gondolom 185cm vagyok 83kg ,átlagos alkat kondizok ,de fogalmam sincs mi lehet velem a baj?Már eléggé elvagyok keseredve ez miatt.
2023. dec. 16. 13:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%
Ha te nem tudod, nekem honnan kellene?
2023. dec. 16. 13:18
 2/16 anonim ***** válasza:
82%
Az életkorodból, a súlyodból és a magasságodból mi szerinted honnan tudjuk megállaptani, hogy neked miért nincs nőd? 1000+1 oka lehet.
2023. dec. 16. 13:19
 3/16 anonim ***** válasza:
82%

Találgatni fogok:

- nem nézel ki jól

- kis településen élsz

- nem jársz társaságba

- furcsa vagy

- rossz humorod van

2023. dec. 16. 14:03
 4/16 anonim ***** válasza:
14%
Bármi lehet. De már túlkoros vagy az első baratnőhöz! Azaz defekt alert van
2023. dec. 16. 14:26
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
#4 Nincs a homlokára tetoválva. Tehát ha nem ezzel indít a randin, akkor senki nem tudja róla. És, nem, nem mindenkiről lehet tudni hogy nem volt még nője.
2023. dec. 16. 17:09
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nézhetsz te ki akárhogy, ha képtelen vagy a nők fele nyitni nem lesz barátnőd, mivel nem fogják magukat rád vetni. Nekem is amikor épp ismerkedni is lusta vagyok nem kopognak be a lehetőségek, de érdekes módon amikor ismerkedtem és nyitottam a nők felé, akkor volt több lehetőség is. 33/F
2023. dec. 16. 17:13
 7/16 anonim ***** válasza:
Hogyha tényleg szeretnél valaki hasznos választ, legalább valamennyire, akkor írj a személyiségedről, az életedről. Pl ismerek olyat, akinek egy komoly betegség miatt több év "kimaradt" és ezért volt még csak 1 kapcsolata, úgyhogy ebből amit írtál tényleg semmit az ég világon nem tudtunk meg. Mennyire nézel ki jól elfogulatlan vélemények szerint? Ez is nagyon fontos, stb stb
2023. dec. 17. 10:58
 8/16 A kérdező kommentje:
Őszintén nem járok sehova csak munkában szóval nem találkozok nőkkel
2023. dec. 18. 13:37
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

"Külsőleg nem nézek ki rosszul úgy gondolom"

Tudod te hányan küldtek nekem már képet magukról, amikor ugyanezt a szöveget leírták? Sokan. Nagyon sokan, és aztán privátban mindig kiderült róluk, hogy amit ők 10/7-esnek hittek, az jóindulattal is csak maximum 10/5.

Én mindig kegyetlenül őszinte vagyok, mert aki nem így tesz, az csak áltat téged, és szerintem meg pont az a nem szép dolog, hiszen csak hiteget, te meg nem változtatsz.

2023. dec. 18. 14:03
 10/16 anonim ***** válasza:

"Őszintén nem járok sehova csak munkában szóval nem találkozok nőkkel"

Akkor megvalaszoëtad. Szevasz!

2023. dec. 19. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!