Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az alábbi esetekről? Nektek könnyen megy az ismerkedés buliban, fesztiválon?
31/F
Tegnap elmentem Necc Partyra a Budapest Parkba. Nagyon szeretem őket, minden évben nyáron legalább egyszer elugrom, hajnalig csapatom az első sorban.
Tegnap is a bulizás miatt mentem el, de ha a közelembe keveredik egy csinos lány, aki láthatóan jól érzi magát, be szoktam finoman próbálkozni. Két ilyen eset volt.
Az elsőnél egy fiatal lány egy csapat sráccal táncolt, volt akit közelebb engedett és grindolt vele, volt akit csak távolságtartóan, de ott is volt minimális kontakt. Megpróbáltam felvenni a szemkontaktust, de semleges volt, gondoltam egy próbát megér, a derekát megérintettem, hogy lássam, mi a reakció. Elhúzódott az egyik faszihoz, de nem volt bunkó, gondoltam oké semmi gond, levettem. Lehet amúgyis társaságban voltak.
A másik eset viszont kicsit felhúzott. A kordonnál álltam, mellém keveredett egy elég ribisen kinéző lány, akit a másik oldalán megkörnyékezett egy csávó, akit nem utasított el. Na mondom nézzük meg mit reagál. Mikor nyitottam felé, olyan undorral, megvetéssel nézett rám, hogy meglepődtem. Elég lett volna normálisan jelezni, hogy nem nyitott másra, nem kell ez a lealázós nézés. Mutattam neki, hogy ez nem volt szép, majd egy óráig egymás mellett táncoltunk, de még maradt bennem frusztráció, így amikor elmentem, odaszóltam neki, hogy "anyád jó nagy kvát nevelt", majd otthagytam. Tudom, nem szép dolog, de felcseszett, és nem akartam az ideget magammal vinni haza.
Sportos vagyok egyébként, jól öltözött, tehát nem az a tipikus "creep" kategória, viszont nem vagyon tapasztalt bulizó, évente kb 1-2x járok bulikba legfeljebb, ezért nem ismerem az ottani dinamikákat.
A kérdésem az lenne, hogy ti mit gondoltok ezekről az esetről, illetve úgy általánosságban a szórakozóhelyen / Budapest Parkban történő ismerkedésről? Nektek könnyen megy? Ha táncoltok egy lánnyal, lesz belőle több? Régebben úgy érzem könnyebben tudtam ilyen helyeken nyitni, lehet, hogy 30+on felül már nem nagyon opció ez a Budapest Parkban ismerkedős sztori? Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Női szemmel fogok válaszolni.
Én nem vagyok az a típus, aki 2 perc "szemezés" után enged bárkinek bármit buliban, de nem én vagyok az összes nő. Amit sztem be kellene látni az az, hogy mindenkinek joga van annak engedni, hogy ismerkedjen vele, taperolja, akinek ő akarja. És ahol már volt taperolás, ott előtte volt legalább előtte valami, egy kis flört, szemezés, abban egy kimondatlan egyetértés, hogy ők egymásnak bejönnek. Ha ilyen előtte nem volt, na taperoljál senkit. Mert az zaklatás - a fogadatlan taperolás az. Persze, szarul esik, biztos, hogy a Peti tetszett neki, te meg nem, attól még neki joga van eldönteni, kitől akar taperolást, kinek nyomja a popóját. Neked meg ezt el kell fogadni.
Persze, a kifejezetten beképzelt undorkodó nézés nem szép dolog, de azért a legtöbb ember nem fog cukimukin nézni vkire, aki neki nem tetszik. Ha suttyónak tartod, legalább örülj neki, hogy nem egy suttyó nővel jöttél össze. Az anyjának a sértegetése azért egy undorkodó nézésnél sokkal véglényebb viselkedés, cigányputri kategória.
"A következő ilyennnek lehet a fenekébe is belemarkolok, miközben elküldöm a fenébe."
Egy ilyen gyökeret egyszer kidobattunk a barátnőmmel Mori2-ből. Még onnan is kivágják az ilyeneket, de csináld nyugodtan 😂
Én is voltam a Necc Party-n legutóbb. Rosszkor voltál, mert most nem voltak sokan. Nem is értem, miért a hosszú hétvége közepére tették, mikor sokan elutaztak. Látszott is a bulin. Máskor rengetegen vannak, most meg pl.: a retró rész konkrétan üres volt.
Én szeretem a Necc Party-kat, mert elég jó a nemek aránya és egész jó csajok is vannak. Sajnos egy átlag szórakozóhelyen mindig férfitöbblet van. Viszont, valahogy mégis zárkózottabbak, távolságtartóbbak a lányok a Neccen, mint más átlag buliban. Éppen ezért, nem sok siker volt eddig, más szórakozóhelyekről viszont már nem egy lányt vittem haza, kapcsolataim is voltak.
Most csak egy lánnyal voltam végig, csókig jutottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!