Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az alábbi esetekről? Nektek könnyen megy az ismerkedés buliban, fesztiválon?

Figyelt kérdés

31/F

Tegnap elmentem Necc Partyra a Budapest Parkba. Nagyon szeretem őket, minden évben nyáron legalább egyszer elugrom, hajnalig csapatom az első sorban.

Tegnap is a bulizás miatt mentem el, de ha a közelembe keveredik egy csinos lány, aki láthatóan jól érzi magát, be szoktam finoman próbálkozni. Két ilyen eset volt.

Az elsőnél egy fiatal lány egy csapat sráccal táncolt, volt akit közelebb engedett és grindolt vele, volt akit csak távolságtartóan, de ott is volt minimális kontakt. Megpróbáltam felvenni a szemkontaktust, de semleges volt, gondoltam egy próbát megér, a derekát megérintettem, hogy lássam, mi a reakció. Elhúzódott az egyik faszihoz, de nem volt bunkó, gondoltam oké semmi gond, levettem. Lehet amúgyis társaságban voltak.

A másik eset viszont kicsit felhúzott. A kordonnál álltam, mellém keveredett egy elég ribisen kinéző lány, akit a másik oldalán megkörnyékezett egy csávó, akit nem utasított el. Na mondom nézzük meg mit reagál. Mikor nyitottam felé, olyan undorral, megvetéssel nézett rám, hogy meglepődtem. Elég lett volna normálisan jelezni, hogy nem nyitott másra, nem kell ez a lealázós nézés. Mutattam neki, hogy ez nem volt szép, majd egy óráig egymás mellett táncoltunk, de még maradt bennem frusztráció, így amikor elmentem, odaszóltam neki, hogy "anyád jó nagy kvát nevelt", majd otthagytam. Tudom, nem szép dolog, de felcseszett, és nem akartam az ideget magammal vinni haza.

Sportos vagyok egyébként, jól öltözött, tehát nem az a tipikus "creep" kategória, viszont nem vagyon tapasztalt bulizó, évente kb 1-2x járok bulikba legfeljebb, ezért nem ismerem az ottani dinamikákat.

A kérdésem az lenne, hogy ti mit gondoltok ezekről az esetről, illetve úgy általánosságban a szórakozóhelyen / Budapest Parkban történő ismerkedésről? Nektek könnyen megy? Ha táncoltok egy lánnyal, lesz belőle több? Régebben úgy érzem könnyebben tudtam ilyen helyeken nyitni, lehet, hogy 30+on felül már nem nagyon opció ez a Budapest Parkban ismerkedős sztori? Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

aug. 19. 13:38
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
90%
A beszólásod alaján elég creep kategória vagy. Alapból ha már táncolt mással minek mentél oda harmadik keréknek? Lehet ezért nézett rád hülyén a csaj. De mindenképp méltóságteljesebb lett volna simán odébbmenni utána mint ilyen stílusban beszólni. De hát sajnos anyád jó nagy tahót nevelt. A (szerinted) csúnya nézés meg a másik lekurvázása nagyon nem egy szint.
aug. 19. 13:45
 2/34 anonim ***** válasza:
81%

A megnyilvánulásod alapján téged nevelt félre anyád…tegnap én is ott voltam a bulin, nekem az a szerencsém, hogy jó nő lévén csak olyan pasik szoktak odajönni hozzám, akiktől nem undorodok, de így sem volt szép tőle ez a reakció. Ahogy a tiéd sem. Mindketten elcseszettek vagytok :D

Amúgy nekem általában összejön pár jó pasi ilyen bulikon. A tegnapival csókig jutottam, meg elkérte a számomat, de párkapcsolatom ilyenből soha nem lett, ilyen helyeken jellemzően max. kalandok alakulnak.

aug. 19. 13:49
 3/34 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy hogy a fő kérdésre is válaszoljak, a 30+ csinos nőknek legtöbbször már szokott lenni párja. Csak sok nő tényleg szeret táncikálni, vagy sokszor van szingli barátnő akit kísérni kell, ezért elmennek bulizni. De sokkal kevésbé ismerkedési szándékkal mint a férfiak vagy a fiatalabb lányok. Nem azt mondom hogy lehetetlen, de azért egy mutatós harmincas nő aki nyitott a másik nemre, az általában már nem ott tart az életben hogy szórakozóhelyeken keressen partnert.
aug. 19. 13:49
 4/34 anonim ***** válasza:
60%
Jó nagy debil vagy.
aug. 19. 13:56
 5/34 anonim ***** válasza:
57%
#5 kezeltesd magad, mert ilyen agresszív állatként egy épeszű nő sem fog leállni veled😀
aug. 19. 14:01
 6/34 anonim ***** válasza:
81%

Hányok ettől a kérdéstől. 1. eset: Az ismerkedés nem egyenlő a tapizással, ha a szemkontaktus semleges volt, úgy meg aztán pláne nem értem, miért gondoltad, hogy hozzányúlhatsz. A srácokat lehet, hogy már régről ismerte, de ha nem, akkor sem kötelező veled is táncolnia.

2. eset: Ez meg végképp undorító. Vagy te képzelted nagyon megvetőnek azt a nézést, vagy ha úgy is volt, intelligens férfi tudomásul vette volna, és továbbandalog mindenféle gusztustalan beszólás nélkül. És megint csak mondanám, azért mert xy pasit nem utasította el, nem kötelező veled is ismerkednie. Az meg tényleg a szánalmak szánalma, amikor a hozzád hasonló sikertelen, megkeseredett pasik lek.vázzák a nőt, aki kikosarazta. Meg ilyenkor szokott lenni, hogy de nem is volt nagy szám, úgyis ilyen meg olyan (negatív jelző) volt a csöcse, segge, aztán előtte meg literszámra csorgott a nyáluk.

aug. 19. 14:03
 7/34 A kérdező kommentje:
Jó érzés volt odapirítani ennek a beképzelt csajnak. A változatosság kedvéért érezze egy kicsit szarul magát, úgyis az egekig el vannak szállva, mert a pasik állandóan próbálkoznak náluk.
aug. 19. 15:16
 8/34 anonim ***** válasza:
81%
7# Senki nem érzi szarul emiatt magát, csak röhögnek egyet, hogy milyen bunkó lúzerrel találkoztak aznap.
aug. 19. 15:45
 9/34 anonim ***** válasza:
80%

Jobb helyeken ilyen tapizós, beszólogatós creep-eket azonnal kidobnak.

A lány, akit megfogdostál, valószínűleg rossz szájízzel töltötte az este további részét, hidd el, rengetegszer történt már meg velem.

A másik lány is természetesen, fel nem tudom fogni, hogy lehetsz ekkora lúzer, hogy egy gonosznak vélt nézés miatt elborul az agyad.

aug. 19. 15:50
 10/34 A kérdező kommentje:
Jah, szegény védtelen kislányok, ha hozzájuk ér egy férfi akkor egyből összeomlanak… Ez hogy fér össze azzal, hogy 5 perc után már a seggüket dörgölik a kanokhoz 10 perc után meg már a bokrok között megy az orál? Ne állítsuk már be őket szendeszűzeknek, a második csaj is ott fogdosta a biztonsàgi őrt meg dörgölőzött a mellettem lévőhöz, ha én meg megérintem (nem tapizom) a derekát meg megy az agyjátszás meg flegmázás. Én nem vagyok hajlandó szarul érezni magamat egy flegma lany miatt, aki amúgyis végtelen figyelmet és lehetőséget kap egy buliban, ugyhogy igen is beszóllok neki, ha bunkó velem, érezze ő rosszul magát, én nem viszem haza a frusztrációt.
aug. 19. 16:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!