Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az alábbi esetekről? Nektek könnyen megy az ismerkedés buliban, fesztiválon?

Figyelt kérdés

31/F

Tegnap elmentem Necc Partyra a Budapest Parkba. Nagyon szeretem őket, minden évben nyáron legalább egyszer elugrom, hajnalig csapatom az első sorban.

Tegnap is a bulizás miatt mentem el, de ha a közelembe keveredik egy csinos lány, aki láthatóan jól érzi magát, be szoktam finoman próbálkozni. Két ilyen eset volt.

Az elsőnél egy fiatal lány egy csapat sráccal táncolt, volt akit közelebb engedett és grindolt vele, volt akit csak távolságtartóan, de ott is volt minimális kontakt. Megpróbáltam felvenni a szemkontaktust, de semleges volt, gondoltam egy próbát megér, a derekát megérintettem, hogy lássam, mi a reakció. Elhúzódott az egyik faszihoz, de nem volt bunkó, gondoltam oké semmi gond, levettem. Lehet amúgyis társaságban voltak.

A másik eset viszont kicsit felhúzott. A kordonnál álltam, mellém keveredett egy elég ribisen kinéző lány, akit a másik oldalán megkörnyékezett egy csávó, akit nem utasított el. Na mondom nézzük meg mit reagál. Mikor nyitottam felé, olyan undorral, megvetéssel nézett rám, hogy meglepődtem. Elég lett volna normálisan jelezni, hogy nem nyitott másra, nem kell ez a lealázós nézés. Mutattam neki, hogy ez nem volt szép, majd egy óráig egymás mellett táncoltunk, de még maradt bennem frusztráció, így amikor elmentem, odaszóltam neki, hogy "anyád jó nagy kvát nevelt", majd otthagytam. Tudom, nem szép dolog, de felcseszett, és nem akartam az ideget magammal vinni haza.

Sportos vagyok egyébként, jól öltözött, tehát nem az a tipikus "creep" kategória, viszont nem vagyon tapasztalt bulizó, évente kb 1-2x járok bulikba legfeljebb, ezért nem ismerem az ottani dinamikákat.

A kérdésem az lenne, hogy ti mit gondoltok ezekről az esetről, illetve úgy általánosságban a szórakozóhelyen / Budapest Parkban történő ismerkedésről? Nektek könnyen megy? Ha táncoltok egy lánnyal, lesz belőle több? Régebben úgy érzem könnyebben tudtam ilyen helyeken nyitni, lehet, hogy 30+on felül már nem nagyon opció ez a Budapest Parkban ismerkedős sztori? Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

aug. 19. 13:38
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Ja és ezért a végtelen lehetőségért csak annyit kellett tennie, hogy nőnek született. Én meg edzek, dplgozom, munka melllett képzem magam, saját lakást és háztartásr tartok fenn, önálló vagyok, és minden téren fejlesztem magam, mégis ezred annyi opciók van, mint egy ilyen agyatlan lánynak. Szóval ha legközelebb is előfordul ilyen, ugyanúgy be fogok szólni neki, legyen neki legalább egyszer valami dolga (feldolgozni a beszólást)
aug. 19. 16:55
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem bekepzeltseg,ha visszautasit egy csaj. Joga van mindenkit elutasitani. Kepzeld olyan is van,h van baratja es azert utasit el,mert latja,h nem tudnad elviselni ha tancnal meg kene tartanod a barati testbeszedet. Persze konnyebb lenne neked,hs mondjuk megmutstta volna a baratjaval a kozos kepet,dehat nem szoktak bizonygatni,hogy foglaltak.

Tanuld meg elfogadni es jol udvariasan kezelni a visszautasitast.

Ha nem szolsz be semmi bantot,esetleg maskor vagy honapok mulva lehet,h tancol veled. Persze van,akinek a soha kategoria leszel. Pont attol vagy meno,hogy lazan udvariasan viseled a visszautasitast mindenfele beszolas nelkul. Hidd el faraszto,ha vkihez 1 percenkemt mennek oda.

30+-on felul boven buliznak Budapesten rendszeresen. Menjel nyugodtan. Ne fogj meg senkit,akar meg tanc kozben se foleg nem ismeretlenul. Beszelgess inkabb semleges temakrol. Kozben latni fogod,hogy van-e baratja,ra is kerdezhetsz. Figyeld,hogy van-e rajta gyuru,az is legtobbszor elkottlezodest jelent. Aki huseges,az huseges buliban is. Akkor se kaphatod meg,ha nagyon tetszel neki.

Fogadd el,hogy valakit soha nem kaphatsz meg. Valakit kesobb . Vannak,akik elvbol nem mennek bele egyejszakas kalamdokba,annak ellenere hogy jarnak bulizni. Ne itelj kulso alapjan,beszelgess ismerkedj inkabb. Nincs olyan ember,aki mindenkinek bejon max sokaknak.

aug. 19. 17:08
 13/34 anonim ***** válasza:
80%
Ahhoz dörgöli a picsáját, akihez neki jólesik és a másik is fogadja. Neked nem fogja. Fogadd el és ne hisztizz! Jó nőként én sem kellek mindenkinek. Szarul tud esni, de ez van.
aug. 19. 17:32
 14/34 anonim ***** válasza:
57%
A lányt megkörnyékezte egy srác, a lány vevő volt rá, dörgölőzött hozzá erre te megfogtad a derekát? Te vagy hatalmas tapló, ha ő elvolt mással, milyen jogon érsz hozzá? Örülhetsz, hogy nem kaptál egy akkora állast a másik sráctól, hogy kifekszel, nem szeretem az agresszív embereket, de nagyon megérdemelted volna.
aug. 19. 20:00
 15/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kultúrált hozzászólást 12-es!

13: Dejó hogy magadat "jó nőnek" kategorizálod be, azon túl hogy van melled és popód mit tudsz letenni az asztalra a riszáláson kívül?

14: A srác is nyomult rá, ővele sem engedett meg mindent, én is bepróbálkoztam. Nem értem, miért kell ilyenkor a másikat lealázni. Elég lett volna egy szimpla arrébhúzódás, és leveszem. Nem kell egyből eladni a flegmakisasszonyt. Tavalyi években hasonlóan nyitottam, volt, aki egyből odahúzódott hozzám, és elkezdtünk táncolni, szóval ne adjuk elő azt, hogy ez egy ördögtől való dolog volt. Szerintem jogosan szóltam be, majd megtanulja, hogy normálisan utasítsa vissza máskor azt, akitől nem akar semmit.

Azért kicsit elcsodálkoztam, hogy a 12-es válaszolón kívül mennyi frusztrált ember van. Nem tudom, hogy örüljek, vagy szomorkodjak-e, hogy nem vagyok egyedül. Akkor azért mégsem olyan happy a nőknek, ha itt látatlanul fröcsögnek a GYIK-en.

aug. 19. 21:14
 16/34 anonim ***** válasza:
74%
Ja, mindenki hülye, csak te vagy helikopter :D
aug. 19. 22:07
 17/34 anonim ***** válasza:
57%
Nem értem ezt a túlérzékenyséhet erre a témára. Nem értesz hozzá, nem is érdekel igazán, akkor engedd el! Megpróbáltad, nem jött be... legközelebb próbáld máshogy, mással
aug. 20. 00:34
 18/34 anonim ***** válasza:
79%

"ezért a végtelen lehetőségért"

Hogy megfogdossanak idegenek, pontosan. Milyen fantasztikus nőnek lenni!

aug. 20. 09:49
 19/34 anonim ***** válasza:
83%
*nő nem engedi, hogy akárki megfogdossa* reakció: micsoda kva vagy xD Pont akkor lenne az, ha engedné minden boldog-boldogtalannak. Te csak egy önérzetes, egoista, hisztis gyerek vagy. És az a baj, hogy ezt észre sem akarod venni, képtelen vagy önreflexióra, önfejlesztésre, önkritikára.
aug. 20. 09:54
 20/34 A kérdező kommentje:
Pontosabban *nő mindenkinek engedi, hogy fogdossák, kivéve egy embert* az ilyen nő igenis kva
aug. 20. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!