Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos külsejű férfiként felejtsem el az éjszakai szórakozóhelyes vagy fesztiválos ismerkedést, nem abban a ligában játszom?
Akárhova megyek "szórakozni" éjszaka, mindenhol azt látom hogy sokkal több a férfi és erős a férfi felhozatal. Legalábbis sokkal erősebb mint netes társkeresőn. Jóképű, divatos, fiatal, sportos férfiak vannak és vagy háromszor annyian mint a nők, mindenhol ami éjszakai szórakozási lehetőség.
Így ezután halmazelméletileg nem fog jutni nő egy átlagos külsejű férfinak? Ha történetesen egy átlagos külsejű férfi vagyok, akkor szerintetek hagyjam az éjszakai szórakozóhelyeket, mert egyszerűen az nem én asztalom, nem abban a ligában játszok?
Tegyük fel, hogy igazad van (bár szerintem ez nem így műkösik, mert van benne egy nagyon erős szubjektív rész).
Miért nem olyan helyen ismerkedsz, ahol több a nő? Pl táncóra, sütőtanfolyam stb
A szórakozóhelyes/fesztiválos ismerkedés picit olyan mint Tinderezni, a külső számít a legtöbbet, mivel oda javarészt nem józanul járnak az emberek, illetve nagy a hangzavar, meg a nyüzsgés, ezért nagyon jól kell kinézned, hogy valakinek felkeltsd a figyelmét, nem tudod mivel ellensúlyozni a külsődet.
Ha nappal mész valakihez oda, ott azért több az esélyed, mert lehet olyan magabiztosságod, stílusod, humorod, beszélőkéd, amivel valamennyire ellensúlyozod a külsődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!