Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a kigyúrt test a lányoknak?
Tehát hátrányos az ha pl nem járok konditerembe így nincs izmom.
De ettől függetlenül rendszeresen kardiozom, mozgom, nem vagyok lusta
Persze, hogy az. Sportos, magas, helyes arcú 20 éves szőke haverom népszerű a lányoknál, sőt, minden helyzetben pozitív diszkriminàcióban részesül, mert sportos, jól néz ki.
Àtlagos testű (nem elhízott, de nem is szàlkàsított) testű haverjaimnal szenvedünk, senki sem kíváncsi ránk.
Nem kell a kigyurt pasas utalom a dagado izmokat
Siman eleg egy sportos test. Amin latszik h nincs elhanyagolva. Pici pocak sem baj. Sot nekem elony ha 185cm alatti a pasas 😁
Nekem azt szimbolizálja csak, hogy csak önmagába fektet a párjába kaocsolatba nem, és nőzős.
Ilyeneknek dupla annyit kéne bizonyítania hogy értem van, én vagyok a fontos nem más kell, lehet vele tervezni mert a közösbe is ad, mint másoknak akik nem ilyen önimádó affektek.
Bocs de se a pocak se a túlsúly nem jön be.
Legalább sportos legyen , nem kellenek nagy bicepszek
Úgy értem 2 kézzel max 20-25 kg-t tudok felemelni és szállítani.
25 kg+ nem tudom kiemelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!