Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzóbb egy egyszerűbb “szomszédlány” típus sok férfi számára?
Sziasztok!
Biztos fogok kapni támadó megjegyzéseket mert irigy vagyok, felszínes stb., lehet van is benne valami, most nem ez a lényeg. Őszintén érdekelne hogy mi a titka az alábbi nőtípusnak és hogyan lehet ezt fejleszteni. Férfiak véleményére is kíváncsi vagyok, nekik mi a vonzó az ilyen nőkben.
Kislányként és tiniként csúnya voltam, ezért felnőtt koromra igyekeztem a maximumot kihozni magamból. A sok sporttal olyan alakot sikerült elérnem amivel elégedett vagyok, a melleim eleve nagyobbak, magas vagyok hosszú vékony lábakkal. A hajam sokáig szőkére festettem, de egy éve már vörös, derékig ér. Sminkelésben már gyakorlott vagyok, ugyanis az arcom az egyetlen amivel nehezen barátkoztam meg, de végül elfogadtam és próbálom abból is kihozni a legjobbat. Az öltözködési stílusom csinos, nőies, abszolút nem kihívó, ízlésesen próbálom hangsúlyozni az alakom. A legtöbbször egyberuhát vagy szoknyát egy felsővel hordok, a cipőim is mind csinosak, a legtöbb magassarkú. Sportcipőt csak edzéshez veszek fel. Ezeket mind azért írtam le, mert biztos kérdezni fogjátok a stílusom, külsőm.
A férfiak megnéznek, vannak próbálkozók, volt is már hosszabb kapcsolatom. De azt érzem mégsem kapok annyi megbecsülést és figyelmet mint az alábbi nő, a “szomszédlány”. Ismerősöm és dolgoztunk is már együtt és bár tényleg kedves, nem értem hogyan tudja így megragadni a férfiak figyelmét, hosszabb távra pláne. Tisztelettel beszélnek vele, igazából lemennek pincsikutyába, nagyon finoman bánnak bele. Pedig a csaj csak simán kedves velük, de ha én vagy más kolléganő viselkedünk így, nem érjük el ezt a hatást. Tőle láthatóan elolvadnak. De miért? Nem bántásból, de alakra sokkal jobb vagyok, ez tény. Vékonyabb a derekam, nagyobb a mellem, kerekebb a fenekem, hosszabb a lábam. Ő ilyen átlagos, nem kövér de nem is jár edzeni, alacsony, kismellű. Sportcipőt visel, farmert vagy rövidgatyát hord meg pólót. Sokszor baseball sapkát is. Barna haja van, kék szemű, ebben is átlagos. Az arca viszont szép, ezt elismerem, kevés sminkkel is. De nem hiszem, hogy csak ennyi lenne. Hiába egyszerű a stílusa mindig megnézik, sőt bámulják a férfiak. Sokan próbálkoznak nála, többen mint nálam. Egyikünk sem kalandozós típus, ebben hasonlítunk. Hiába vagyok nyitott, flörtölök is, nem érem el ezt a hatást. Biztos az önbizalom és a kisugárzás is számít de ezekkel szerintem nincs sok problémám, magabiztos vagyok. Mégis jön egy ilyen egyszerű szomszédlány és lesöpör az asztalról. Sért valahol.
Mit tehetnék? Mi a férfiak véleménye a szomszédlány stílusról? Tényleg tetszik ez nektek? Vagy esetleg ha van itt ilyen nő, megoszthatná a titkát. Hogyan fejleszthetném magam?
31 N (a szomszédlány is kb ennyi)
Erre írtam hogyha tényleg kimagaslóan természetesen szép akkor az arc visz mindent
Az arc mindig mindent visz
Férfiaknál is.
A szomszédlany lehet stílus is meg kinézet is
Ugyanis ismert nők között is vannak akik csak szomszédlany szépségűek
Igen, tulajdonképpen ennyi, Kérdező!
Csak - gondolom, elkeseredettségedben, ami érthető - bedőltél ezeknek az "önfejlesztő" tanácsoknak. :(
A másik hasonló bullshit az a kisugárzás-duma. El ne hidd azt se! Van itt egy nő, aki csúnya arcú volt, de ő olyan módon, hogy az különböző beavatkozásokkal (plasztika, töltések stb.) rendezhető volt.* Összegyűjtötte rá a pénzt, megcsináltatta, amiket kellett. Leírta, mik a tapasztalatai az előtte-utána állapotot illetően. Hozzátette, hogy ő maga, a személyisége, a viselkedése, a hozzáállása, a kisugárzása semmit nem változott, még most sem igazán hiszi el, hogy szép. De ez mindegy is, mert a külvilág viszont TELJESEN másképp kezeli. Ha csak csendben ül, akkor is mennek oda hozzá, bókolnak neki, keresik a lehetőséget, hogy közelebb kerüljenek, próbálkozhassanak nála. Míg előtte neki kellett futnia és kaparnia a pasik után, kb. megszakadnia, hogy legyen kapcsolata és azon belül is nagyon vigyáznia, mert szinte semmit nem engedhetett meg magának. Most már a hiszti is belefér meg elég sok minden. (Kár, hogy nem screenshotoltam a hozzászólását, illetve volt egy kérdése is, ami konkrétan erről szólt.)
*Sajnos például a szem - nekem is az az egyik problémás elem - nem ilyen.
Na, itt az említett kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Próbálom előkotorni a hozzászólását is egy másik, nem általa kiírt kérdés alatt, mert abban sokkal részletesebben leírja.
Még ami a sminket, hajat, öltözködést illeti: nézzünk már meg egy igazán szép nőt, mondjuk Palvin Barbit. Mi olyan extra nagy durranás pl. a hajában? Legyünk őszinték: semmi, főleg, ha nem valami komolyabb fotózásról van szó, egész egyszerű tud lenni. Ugyancsak, ha nem munkáról van szó, a ruhái sem olyan kirívó darabok, amik ne lehetnének ott bármelyikünk szekrényében. Smink szintén, nyilván amikor kell, akkor elég erős, de amúgy semmi különös. És szép. Mert nem ezen múlik.
Nézd ezeket a képeket, ilyeneket mi is bármikor lőhetünk magunkról, csak nem fogunk így kinézni rajtuk. Na de ő sem attól néz ki jól, mert aaannyira nagyon meg van csinálva a haja, full ki van sminkelve és tip-top fel van öltözve.
(Ilyen szettet, csak kalap nélkül én is nap mint nap viselek ebben a 40°C-ban. Hajszínem ugyanez, hajam is csak picivel hosszabb, alkatom annyiban más, hogy kisebb a mellem, DE ugye ronda az arcom, és ennyi elég is ahhoz, hogy levegő legyek, 10 éve egyedül rohadjak.)
#24 Pont rá gondoltam én is, csak lusta voltam ilyen részletesen magyarázni, mint te.:D
Egy feltűnő hajszínnel senki nem megy semmire, ha nem szép hozzá az arca.
Egy "unalmas"(tehát leggyakoribb) mondjuk barna hajjal is feltűnő lesz az, akinek szép az arca.
Különben nem azért, én azt vettem észre, hogy a férfiak többségének alapból nek tetszik a vörös haj.
Nyilván egy gyönyörű arccal kombinálva más a helyzet.De hiába ritka úgymond a vörös haj, az úgy önmagában kb senkinek nem is tetszik.
“Ha csak csendben ül, akkor is mennek oda hozzá, bókolnak neki, keresik a lehetőséget, hogy közelebb kerüljenek, próbálkozhassanak nála. “
Ezt én is észrevettem a kérdésemben szereplő nőnél. Igazából csendes, visszafogott, nem igazán kezdeményező, szerintem még egy kicsit tartózkodó is, szóval szerintem sem a kisugárzás számít a legjobban.
És ez a csaj is ilyesmi mint akit linkeltél, Palvin Barbi. Világosbarna haj, nagy kék szemek.
Azért festem a hajam vörösre mert szerintem ez jobban áll mint a szőke, kaptam is dicséreteket rá. De természetesen értem amit mondasz. Ha kapok bókot az ilyen: jól áll rajtad ez a ruha, szép hosszú a hajad, csinos a cipőd, milyen jó ez a rúzs.
A szomszédlányra pedig valóban mondták már, hogy ó milyen bájos, milyen édes, milyen szép a szeme…
#28 De.A külső+kisugárzás.A férfiak ha látnak egy szép nőt, aki tetszik nekik, akkor elkezdik üldözni.Már abban az esetben, ha nőiesen viselkedik, tehát van mit üldözni rajta.
Normál esetben a nő vonz, a férfi üldöz.
A férfiak utálják a feltűnési viszketegségtől szenvedő, hangoskodó, férfias nőket, akik üldözik őket, feltűnően kelletik magukat.Olyankor automatikusan elkezdenek menekülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!