Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más se tud nagyon ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más se tud nagyon ismerkedni egyetem után?

Figyelt kérdés
Mintha nem lenne semmi lehetőség utána már ismerkedésre igazán,más is így érzi?
aug. 15. 08:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem
aug. 15. 08:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Nyilván lehet, nem hiszem el hogy efyigy korosztály sem tud mert sokszor olvasom hogy a 30-40-50 éves korosztály sem tud párt találni.
aug. 15. 08:14
 3/9 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Csak ismételni tudom magam (6. hsz.).

Marha bosszantó ehhez képest más nők beszámolója, akiket úton-útfélen megszólítanak, mindenhol bepróbálkoznak náluk stb. Nekem meg még a nős faszikkal sem jön össze semmi... Hétvégente kb. "vadászni" járok olyan helyre, ahol akár lehetne is, de persze semmi.

aug. 15. 08:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Utána már tényleg nehezebb. Akkor, ha nem olyan helyen dolgozol, ahol sok a korodbeli egyedülálló.
aug. 15. 08:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
De ha olyan helyen is dolgozik, szerintem akkor is necces, 4-es. Akivel onnan először megpróbáljátok, lehet, hogy mégsem úgy alakul... Aztán kerülgethetitek egymást, tök kínos, nem mindenki tudja ezt lazán venni. Ami még kínosabb, hogy akkor utána mentek a következő kollégára? Esetleg 2-3× vagy még többször megismétlődik ez? Szerintem irtó gáz. Folyton munkahelyet váltani pedig nem mindenki szeretne vagy egyáltalán tud emiatt.
aug. 15. 08:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
4. vagyok megint. Nem is csak olyan szempontból gondoltam, hogy kollégával összejönni. Hanem az is egy jó alap az ismerkedéshez, ha vannak ott korodbeli egyedülállók, akár a saját nemedből is, akik bevonnak a saját társaságukba. Ott meg ki tudja, másokkal mi alakul. Barátnőm huszonévesen, egyetem után sok multinál dolgozott Pesten. Volt egy csomó korabeli, független munkatársa (mindkét nemből), akikkel el tudott menni bulizni, ebédelni, nyaralni. Akik hozták magukkal ezekre a programokra időnként a saját barátaikat is. Így elég könnyen ismerkedett, akár barátság kialakítása, akár párkapcsolat volt a célja.
aug. 15. 09:44
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
Ez szerintem nem annyira egyetemfüggő. 18-19 évesen a barátnőim mászkáltak, akkor könnyen találtam kapcsolatot, most 23-24 évesen mindenki dolgozni, enni se akarnak együtt, nem megyünk sehova, nincs kivel, így elég nehéz ismerkedni. Az emberek 4-5-6 év alatt elidegenedtek egymástól, hiába megyek el tanfolyamokra ott se beszélgetnek már az emberek.
aug. 15. 11:14
 8/9 anonim ***** válasza:

"hiába megyek el tanfolyamokra ott se beszélgetnek már az emberek"

Egyébként ez is igaz. Hiába mész el kb. bárhová, idegenek nem fognak egymáshoz szólni. Aki egyedül megy az adott helyre, az legtöbbször telefont bámul, aki baráttal, családtaggal, egyéb általa ismert személlyel, az pedig vele/velük foglalkozik.

aug. 15. 12:40
 9/9 anonim ***** válasza:

Én talán tegnap raktam ki egy hasonló kérdést és egyébként én is ezt tapasztalom. Nagyon nehéz mindig csak neked kezdeményezni, mert sokszor csak kedvességből beszélget veled, még a nevét sem szívesen mondja meg, elfelejti a tiédet és nem is kérdezi meg amúgy még1x hogy mi volt az.

Nálam pont ez a tanfolyamos volt, aztán konditeremben is összefutottunk, de ott már csak pislogott, hogy ki vagyok. Nem volt barátságos.

Asszem kedden tudtam meg az egy srácnak a nevét, akivel egy konditerembe járunk és mondom meghívom egy fehérjére, visszautasította.🤣

Szóval mindegy, hogy nő vagy férfi ha nem vevő rád vagy csak udvariasságból társalog veled.

aug. 15. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!