Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalok manapság hol tudnak ismerkedni középiskola,egyetem után ?
Figyelt kérdés
Neten kívül ..2023. ápr. 9. 17:43
1/9 anonim válasza:
munkahely, kocsma, koncert, haveri kör, hobbi, sport...
2/9 anonim válasza:
Sehol. Nincs baráti köröd? Miért nincs? Így jártál.
3/9 A kérdező kommentje:
Írjatok mèg ti hol szoktatok ..
2023. ápr. 9. 19:10
5/9 A kérdező kommentje:
Más opciók ?
2023. ápr. 9. 21:01
7/9 A kérdező kommentje:
Az mit takar
2023. ápr. 9. 23:38
8/9 anonim válasza:
Nekem a munkahelyen sikerült megismerni a feleségemet 20 éve. A haverom a feleségét a kórházban ismerte meg. A húgom egy koccanásos balesetben ismerte meg a férjét.
9/9 anonim válasza:
Ha akar, bárhol ismerkedhet - hogy sikerül-e, az nem feltétlen a helyszínnek a kérdése, hanem annak, hogy hogyan ismerkedik és kinél. Én pl. nőként elmentem randira olyan férfival is, aki az utcán szólított le (az más kérdés, hogy annyira nem volt bennünk közös, hogy nem láttam értelmét folytatni). Nagyobb a sikerességi arány talán azoknál, akik keresnek valami csoportos hobbit, és hajlandóak feltétlen viszonzás nélkül ismerkedni, barátkozni az ellenkező nemmel, őket emberként kezelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!