Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetem után hol lehet ismerkedni, milyen lehetőségek vannak?
És ha kapcsolatban vannak? Akkor nekik már nem is lehet rajtad kívül szingli ismerősük?Egyszer meghívnak mindkettőtöket egy közös baráti társaságba és onnantól tiéd a feladat.
Te is hívhatod őket.
Egyébként barátokon kívül rengeteg opciót felsoroltam.
Illetve, ha ezek lehetetlenek, akkor először keress új barátokat/haverokat is (ne dobd el a régieket) és új hobbikat. Aktivizáld magad, gondolkodj mi érdekel, mit szeretnél, legyenek céljaid és tegyél értük.
Bárhol lehet ismerkedni. Akár a vonaton is vagy a kisboltban. Igazy a sablonos leszólítás ritkán hatásos. De egy izgalmassal lehet sikered.
Nincs lehetőség.
Ennyi idősen a normális értékrenddel bíró nők már elkeltek, lassan házasodnak és gyereket terveznek.
Szóval felejtős. Majd pár év múlva válogathatsz egyedüllálló anyukákból, addig meg kibírod valahogy...
Az #1/#4 miert van lepontozva? Tokeletes valaszok...
Amugy nekem is szemet szurt, hogy nem jartok sehova a barataiddal - hat, ugy nehez lesz, sot szinte lehetetlen.
En a legutobbi kapcsolataimat a kovetkezo helyeken ismertem meg: fesztival
koncert
munkahely
tabortuz baratokkal
falmaszas
buli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!