Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs lehetőségem ismerkedni, eleg kisvárosban élek? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Itt nincsenek barátaim már, semmi program nincs, teljesen kihalt minden, fogalmam sincs merre lehetne ismerkedni, egyedül a net amit használok, de eloben szeretnék, munkahelyen nem lehetséges. Nincs ötletem. Van még így valaki rajtam kívül?2020. máj. 8. 08:45
1/8 anonim válasza:
Ha ma nem is tudsz elköltözni, de mondjuk készíthetnél egy tervet arra, hogy 3 éven belül kijuss abból a városból és elköltözhess.
2/8 anonim válasza:
El kell menni a legközelebbi nagyvárosba, és ott járni-kelni, programot csinálni.
3/8 anonim válasza:
A közeli nagyobb városba kell eljárni. Ha bulis vagy, akkor egyértelműen csak ott van értelme. Ha introvertáltabb, akkor pedig hobbit érdemes ott nézni, munkát akár, tanfolyamot, stb... Új ismerősökön keresztül is lehet majd találni embereket.
4/8 anonim válasza:
A.: És nincs senki nő a városban? Cuki gimis szomszédlány? Kikapós MILF boltosnő? Dögös tanárnő a suliban? Csöcsös asszisztens a doki mellett?...
B.: Miért kell ott laknod?
C.: Messze van a szomszéd város?
5/8 A kérdező kommentje:
Azért kell ott laknom, mert nem tudnék albit fizetni egymagam.
2020. máj. 8. 09:58
6/8 anonim válasza:
5.-re.
Olyan melót keress, ahol van szállás!
Sok cégnek van munkás szállója, vagy ott a rendőrség és a katonaság, ezek már a kiképzés alatt is adnak szállást, és utána is.
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Voltak ezzel kapcsolatban korábban is kérdések, ott már megtárgyaltuk, hogy aki kisvárosban vagy falun él, az kb. esélytelen. Sajnos a vidék élhetetlenné silányul, a lakosság elöregszik, a fiatalok elmenekülnek, értelmes kikapcsolódási lehetőség nincs. Nem sok lehetőséged van, mondjuk munkába menet vagy hazafelé megszólítasz valakit, esetleg a boltban, sokkal többet én sem tudnék ajánlani. A netes ismerkedés is csak akkor működik, ha vannak a környéken korodbeliek, és ha regisztráltak is mondjuk egy társkeresőre. Szerintem még 20 évvel ezelőtt sem volt ilyen katasztrofális a helyzet vidéken ismerkedés tekintetében, mint most. Aki kilép az oktatási rendszerből, annak vidéken kb. a munkahely meg néhány esetleges rendezvény marad ismerkedési terepnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!