Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha sehol nincs lehetőségem lányokkal ismerkedni?
22 vagyok, dolgozom már. Bulizni nem járok, meg szerintem ott nem is nagyon lehet normális kapcsolatot találni. Neten meg szinte lehetetlen. Meg nem vagyok az a típus aki csak úgy leszólít, és el kezd beszélni idegenekkel.
Meg nyilván volt már hogy ismerkedtem lányokkal, de egy idő után nem tudom hogyan közeledjek felé. Meg akarnám érinteni, puszilni, de mintha valami visszatartana. Nem vagyok valami beszédes, így nehezen tudok közel kerülni bárkihez is, gondolom ha nem ilyen lennék, akkor könnyebben mennének a testi dolgok is.
Erre mi a megoldás?
Ki kell mozdulni. Nem csak buli létezik. Van introvertált elfoglaltság is csomó, ami lehetőségetteremt az ismerkedésre. Társas sportok pl,vagy valamilyen hobbi,társasjáték estek,túracsoportok.
És is terneten is lehet ismerkedni, még neked is!
Buliban is lehet normális kapcsolatot találni, de nem nekedvalóval. Ő extrovertált lesz, és nem illetek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!