Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetem után hol lehet ismerkedni, milyen lehetőségek vannak?
Manapság egyetem után tényleg nehéz a hétköznapokban. Munka meg edzés után sokszor annyi ereje marad az embernek, hogy felmegy Tinderre esetleg, de ott a férfiak nagy többségének nincs sikerélménye. Amiket előttem felsoroltak (pl barátokon keresztül, fesztivál, utazás alatt) tényleg jó lehetőségek, csak ezek limitáltak, sokaknak nincs olyan széles baráti köre és/vagy ideje ezekre a dolgokra. Én nemrég költöztem külföldre, új városba, volt már két randim is úgy hogy egyszer a plázában, egyszer az utcán szólítottam le lányokat. Próbáld meg te is, persze Pesten nehezebb mert szerintem a magyar lányok zárkózottabbak, kevésbé szeretnek az utcán idegenek felé nyitni közös ismerősök nélkül, de hidd el több lány napját fel fogod dobni, ha megjegyzed milyen szép/ milyen csinosan öltözik. Ami eleve ritkán történik meg még igazán szép lányokkal is, legfeljebb az online térben.
26f
Hat, ha hozzam odajonne egy idegen azzal, hogy szep vagyok, elhajtanam. Es ezzel biztos, hogy nem csak a pesti lanyok vannak igy.
#12 Akkor hetvegen?!
Kb. senki nem hisztizik, errol csak a gyakorin szoktam olvasni ferfiaktol.
Foleg mert a "kezdemenyezes" a legtobbeteknek tenyleg annyi, hogy "deszep vagy...".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!