Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért igyekeznek minél hamarabb elszúrni a lehetőséget ha olyan férfival ismerkednek akihez vonzódnak minden téren?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 9. 14:48
1/17 anonim válasza:
Ez egy értelmetlen kérdés. Kikről beszélsz te egyáltalán?
4/17 anonim válasza:
Rólam beszél :-) Mármint nem ismerjük egymást, de én például elmenekülök a francba, ha túl jó pasinak tartom magamhoz képest.
5/17 A kérdező kommentje:
miért?
2021. ápr. 9. 16:52
6/17 anonim válasza:
Mert nem akarok beégni azzal, hogy félre érettem a közeledését. És ha tetszik, nyilván nem akarom, hogy lássa rajtam, hogy tetszik.
7/17 A kérdező kommentje:
Az a férfi, aki amiatt lett lerázva, mert túl jó a nőhöz, ahogy irod, honnan tudja a férfi, hogy ez az ok?
2021. ápr. 9. 17:50
8/17 anonim válasza:
Ahogy a 6 os írja. Nálam is ez van.
9/17 anonim válasza:
Ha a férfi nyílt lapokkal, tisztán "játszik", akkor egyértelműen a nő is tudja, hogy az adott férfinek is tetszik és akkor nem menekülne el, nem rontana direkt, hogy ne legyen esélye. A kommunikáció sokat segít.
10/17 anonim válasza:
Volt már, hogy egy félénk férfinek voltak ilyen közeledési jelei, de én elmenekültem, mert túlságosan bejött, viszont félénk volt, nem volt egyértelmű. És mivel régebbről ismertem, nyakig bele voltam zúgva, nem akartam csalódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!