Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért igyekeznek minél hamarabb elszúrni a lehetőséget ha olyan férfival ismerkednek akihez vonzódnak minden téren?
Kérdező, vedd úgy, hogy ez az oldal kicsit más, mint a valóság. Volt olyan kérdés, ahol minden nő arról áradozott, hogy nem járna jól kinéző pasival, csak rondával. Most a jó pasitól menekülnek.
Ez itt ilyen. Az itteni válaszoknak általában túl sok köze nincs a valósághoz.
Ha ennyire nevetséges dolgokat írsz, értelemszerűen nem fog mindenki tapsolni, csak a hasonlóan frusztrált egyedek. Üdvözöllek a felnőtt korban, ahol nem lesz mindenki idióta attól, hogy nem ért veled egyet.
A belső természetesen itt mindenkinek fontosabb. Mármint, ha épp úgy van megfogalmazva a kérdés. Ha meg máshogy, akkor hirtelen mindenki azt írja, hogy az oldalon SENKI sem mondja azt, hogy a belső fontosabb, hogy mer má' bárki is ilyet leírni. Volt már nem egy kérdésnél ilyen hiszti.
A kezdeményezés meg nem a nemtől függ. Jó reggel.t Tényleg üdv a felnőtt korban!
És nem, nem csak nagy önbizalommal rendelkező nő jön össze nagyon jó pasival. Ahogy fordítva sem áll a kijelentésed. De, majd szólok pár ismerőseimnek, hogy a gyk-n megint egy frusztrált, magát nagyon tájékozottnak érző illető leírta, hogy ők nem jöhettek volna össze.
(Egyébként, én annak örülök nagyon, hogy itt mennyi sértődött kisgyereknek áll annyiból az érvelés, hogy leidiótázza a másikat, ha más tapasztalatot mer leírni.)
Azt írtam, hogy az itteni válaszoknak általában nincs túl sok köze a valósághoz. Ezt ugyanúgy írtam az incel panaszkodókra, mint a "nem találok normális pasit" nőkre. Ha épp magadra vetted, az nem az én hibám és érdemes lenne elgondolkodnod, hogy miért ismertél magadra. Emiatt ne nekem hisztizz.
"Amit más mond, annak szerinted köze sincs a valósághoz."
Ezt te toltad be az én szövegemre, de nem baj.
"Én ilyet sosem állítottam és sosem mondtam hogy minden nő ilyen."
Miközben én odabiggyesztettem a válaszomba az ÁLTALÁBAN szót, addig te összességében nőkről írtál. Szóval most igen, épp hazudtál. Ezt most vállalom is, hogy igen, ebben a mondatodban hazudtál: "Nyilván csak olyan átlagos nő jön össze nagyon jó pasival akinek nagy az önbizalma."
Az értelmes kommunikáció pedig köszönöm, de megy! Veled ellentétben, mint láthatod, én képben vagyok legalább azzal, amit én írok. Neked, még ez sem jött össze.
Az "általában" szó nem mentesít attól, amit írtam. Reakciód egyértelmű meghazudtolása volt annak, amit több nő is leírt itt. Én a kérdezőnek válaszoltam, te meg lekophatsz nyugodtan, ha azt hiszed, itt nem valódi emberek vannak, és a valóságban nem léteznek mindenféle emberek: incelek, magányosok, párkapcsolatban lévők. Minek jössz kötekedni más kérdése alá?
Világosan leírtam a kérdéshez: a kérdező rólam írt, magamra ismertem. Én is ezt meg ezt szoktam csinálni és nagyon sok nő számol erről be.
Ami meg azokat a nőket illeti, akik náluk jobb pasival jönnek össze: kell önbizalom ahhoz, hogy ezt kezelni tudd. Akinek alacsony és mégis összejön egy jó pasival, az végig szenvedi majd maga teszi tönkre a kapcsolatot, és a kapcsolatban játssza majd el ugyanezt amit mi előtte: tönkreteszi a saját esélyét, mert nem tudja elhinni hogy valójában ő kell az adott pasinak. Önbizalom nélkül bizony nem tudsz működtetni egy olyan kapcsolatot, amiben úgy érzed, alul maradsz a másikkal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!