Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért igyekeznek minél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért igyekeznek minél hamarabb elszúrni a lehetőséget ha olyan férfival ismerkednek akihez vonzódnak minden téren?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 9. 14:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozok az előttem szólókhoz. Egy olyan férfi aki kihoz belőlem olyan érzéseket és azt az izgalmat, amiket ritkán él át az ember inkább próbálom kerülni mert attól tartok hogy hülyét csinálok magamból pont ezek az érzések miatt. Nem önmagam vagyok és ez nem tetszik, így ez a kényelmesebb megoldás. Valaki egyszer azt mondta hogy mindig magad alatt válassz és önmagad lehetsz. Tudom buta felfogás de sok esetben ez az érvényes.
2021. ápr. 9. 20:09
 12/17 anonim ***** válasza:
26%

Kérdező, vedd úgy, hogy ez az oldal kicsit más, mint a valóság. Volt olyan kérdés, ahol minden nő arról áradozott, hogy nem járna jól kinéző pasival, csak rondával. Most a jó pasitól menekülnek.

Ez itt ilyen. Az itteni válaszoknak általában túl sok köze nincs a valósághoz.

2021. ápr. 9. 20:10
 13/17 anonim ***** válasza:
#12 Úgy örülök, hogy bármit leírok itt, meghazudtol valami idióta, mert más meg mást mond. Mintha ehhez közöm lenne. Amúgy más is írt már itt ilyet, hogy a belső fontosabb, illetve a tökösség, már csak azért is mert mi nem vagyunk kezdeményezők. Nyilván csak olyan átlagos nő jön össze nagyon jó pasival akinek nagy az önbizalma. Akinek nem az, az fél ettől, mert nem fogja tudni megjátszani magát egy életen át.
2021. ápr. 9. 21:11
 14/17 anonim ***** válasza:
30%

Ha ennyire nevetséges dolgokat írsz, értelemszerűen nem fog mindenki tapsolni, csak a hasonlóan frusztrált egyedek. Üdvözöllek a felnőtt korban, ahol nem lesz mindenki idióta attól, hogy nem ért veled egyet.

A belső természetesen itt mindenkinek fontosabb. Mármint, ha épp úgy van megfogalmazva a kérdés. Ha meg máshogy, akkor hirtelen mindenki azt írja, hogy az oldalon SENKI sem mondja azt, hogy a belső fontosabb, hogy mer má' bárki is ilyet leírni. Volt már nem egy kérdésnél ilyen hiszti.

A kezdeményezés meg nem a nemtől függ. Jó reggel.t Tényleg üdv a felnőtt korban!

És nem, nem csak nagy önbizalommal rendelkező nő jön össze nagyon jó pasival. Ahogy fordítva sem áll a kijelentésed. De, majd szólok pár ismerőseimnek, hogy a gyk-n megint egy frusztrált, magát nagyon tájékozottnak érző illető leírta, hogy ők nem jöhettek volna össze.

(Egyébként, én annak örülök nagyon, hogy itt mennyi sértődött kisgyereknek áll annyiból az érvelés, hogy leidiótázza a másikat, ha más tapasztalatot mer leírni.)

2021. ápr. 9. 21:29
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, te nem más tapasztalatot írtál le, hanem meghazudtoltál. Én írtam le más tapasztalatot és te hazudtoltad ezt meg, mert te nem így gondolod. Amit más mond, annak szerinted köze sincs a valósághoz. Én ilyet sosem állítottam és sosem mondtam hogy minden nő ilyen. Úgyhogy a saját házad táján söprögess és tanulj meg értelmesen kommunikálni, mert nem az a frusztrált aki erre rámutat.
2021. ápr. 9. 21:34
 16/17 anonim ***** válasza:
45%

Azt írtam, hogy az itteni válaszoknak általában nincs túl sok köze a valósághoz. Ezt ugyanúgy írtam az incel panaszkodókra, mint a "nem találok normális pasit" nőkre. Ha épp magadra vetted, az nem az én hibám és érdemes lenne elgondolkodnod, hogy miért ismertél magadra. Emiatt ne nekem hisztizz.

"Amit más mond, annak szerinted köze sincs a valósághoz."

Ezt te toltad be az én szövegemre, de nem baj.

"Én ilyet sosem állítottam és sosem mondtam hogy minden nő ilyen."

Miközben én odabiggyesztettem a válaszomba az ÁLTALÁBAN szót, addig te összességében nőkről írtál. Szóval most igen, épp hazudtál. Ezt most vállalom is, hogy igen, ebben a mondatodban hazudtál: "Nyilván csak olyan átlagos nő jön össze nagyon jó pasival akinek nagy az önbizalma."

Az értelmes kommunikáció pedig köszönöm, de megy! Veled ellentétben, mint láthatod, én képben vagyok legalább azzal, amit én írok. Neked, még ez sem jött össze.

2021. ápr. 9. 21:45
 17/17 anonim ***** válasza:
90%

Az "általában" szó nem mentesít attól, amit írtam. Reakciód egyértelmű meghazudtolása volt annak, amit több nő is leírt itt. Én a kérdezőnek válaszoltam, te meg lekophatsz nyugodtan, ha azt hiszed, itt nem valódi emberek vannak, és a valóságban nem léteznek mindenféle emberek: incelek, magányosok, párkapcsolatban lévők. Minek jössz kötekedni más kérdése alá?

Világosan leírtam a kérdéshez: a kérdező rólam írt, magamra ismertem. Én is ezt meg ezt szoktam csinálni és nagyon sok nő számol erről be.

Ami meg azokat a nőket illeti, akik náluk jobb pasival jönnek össze: kell önbizalom ahhoz, hogy ezt kezelni tudd. Akinek alacsony és mégis összejön egy jó pasival, az végig szenvedi majd maga teszi tönkre a kapcsolatot, és a kapcsolatban játssza majd el ugyanezt amit mi előtte: tönkreteszi a saját esélyét, mert nem tudja elhinni hogy valójában ő kell az adott pasinak. Önbizalom nélkül bizony nem tudsz működtetni egy olyan kapcsolatot, amiben úgy érzed, alul maradsz a másikkal szemben.

2021. ápr. 10. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!