Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más sem tud ismerkedni egyetem után?
Vagy okostelót nyomogat; nemde?
Talán ez a legnagyobb rákfene...
Sokak vannak ezzel így, de a partiarcok is, akik alkalmi kufircra keresnek partner vagy a kapcsolatban lévők, akik szeretőzni akarnak.
Nekem is nehezebb lett egyetem után ismerkedni. Kevés a közös pont. Egyetemen tök jól tudtam ismerkedni szintén egyetemista csajokkal, most meg mekis pénztárosok hajtanak el...
F
Egy magabiztos, jó pasi bárhol, bármikor tud csajozni.
Akinek gondjai vannak a nőkkel, azok nem ütik meg a mércét...
3. Melyik mércét nem ütöm meg? A női harisnyában gumit húzni nem akaró perverzét, a kéretlenül farokképeket küldözgetőét, a Sziget fesztiválon 5 euróért nőket kefélőét, vagy a titokban visszajárógató és az exét fotózgató szintén perverzét?
Ez most csak néhány, amiket erről az oldalóról szemezgettem. Merthogy ezekkel az alakokkal valamikor mind leálltak nők.
Nincs az a mérce egy kicsit elk*rva?
Nekem is kb. ott zárult be a kapu. 10 éve már. Azóta nagyjából csak nők meg időnként házas, gyerekes férfiak vannak körülöttem.
Most már, 30+ amúgy is tényleg "mindenki" foglalt. Elkeserítő.
Online nem tudok ismerkedni nem szép és nem fotogén nőként (+ vidéken amúgy is kb. halott a dolog). Boltban, benzinkúton, egyéb hétköznapi helyeken senki nem jön oda. De olyan helyen sem, ahol elvileg lehetne. És ezzel így ennyi.
Annyira kilátástalan a helyzetem, hogy már nem tud érdekelni, ha házas a férfi, legalább valamiféle stabil szexkapcsolat lehetne. De még az sem jön össze. Ennél lejjebb már nincs.
4#
Külsőre ők megütötték a mércét, te meg nem.
Ha külsőre nem vagy vonzó a nők szemében, akkor megmaradsz magadnak.
Hát ja, a külső sokat számít, meg a kisugárzás is.
Az teljesen lényegtelen, mennyire jó alapjáraton a személyiséged, a gátlásosság meg a természetesség hiánya totál el tudja rontani az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!