Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más sem tud ismerkedni egyetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más sem tud ismerkedni egyetem után?

Figyelt kérdés
Olyan, mintha minden kapu bezárult volna. Semmi esély, mindenki már mással van és foglalt.

aug. 14. 16:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%

Vagy okostelót nyomogat; nemde?

Talán ez a legnagyobb rákfene...

Sokak vannak ezzel így, de a partiarcok is, akik alkalmi kufircra keresnek partner vagy a kapcsolatban lévők, akik szeretőzni akarnak.

aug. 14. 16:50
 2/16 anonim ***** válasza:
46%

Nekem is nehezebb lett egyetem után ismerkedni. Kevés a közös pont. Egyetemen tök jól tudtam ismerkedni szintén egyetemista csajokkal, most meg mekis pénztárosok hajtanak el...

F

aug. 14. 16:56
 3/16 anonim ***** válasza:
24%

Egy magabiztos, jó pasi bárhol, bármikor tud csajozni.

Akinek gondjai vannak a nőkkel, azok nem ütik meg a mércét...

aug. 14. 17:26
 4/16 anonim ***** válasza:
47%

3. Melyik mércét nem ütöm meg? A női harisnyában gumit húzni nem akaró perverzét, a kéretlenül farokképeket küldözgetőét, a Sziget fesztiválon 5 euróért nőket kefélőét, vagy a titokban visszajárógató és az exét fotózgató szintén perverzét?

Ez most csak néhány, amiket erről az oldalóról szemezgettem. Merthogy ezekkel az alakokkal valamikor mind leálltak nők.

Nincs az a mérce egy kicsit elk*rva?

aug. 14. 17:53
 5/16 anonim ***** válasza:
47%
Nyilván az a tűpontos női megérzés, amivel engem elhajtanak, az ő esetükben éppen szabadságon volt...
aug. 14. 17:56
 6/16 anonim ***** válasza:
80%

Nekem is kb. ott zárult be a kapu. 10 éve már. Azóta nagyjából csak nők meg időnként házas, gyerekes férfiak vannak körülöttem.

Most már, 30+ amúgy is tényleg "mindenki" foglalt. Elkeserítő.

Online nem tudok ismerkedni nem szép és nem fotogén nőként (+ vidéken amúgy is kb. halott a dolog). Boltban, benzinkúton, egyéb hétköznapi helyeken senki nem jön oda. De olyan helyen sem, ahol elvileg lehetne. És ezzel így ennyi.

Annyira kilátástalan a helyzetem, hogy már nem tud érdekelni, ha házas a férfi, legalább valamiféle stabil szexkapcsolat lehetne. De még az sem jön össze. Ennél lejjebb már nincs.

aug. 14. 18:05
 7/16 anonim ***** válasza:
24%
Ha csak átlagos vagy akkor így jártál.
aug. 14. 18:09
 8/16 anonim ***** válasza:
47%

4#

Külsőre ők megütötték a mércét, te meg nem.

Ha külsőre nem vagy vonzó a nők szemében, akkor megmaradsz magadnak.

aug. 14. 18:21
 9/16 A kérdező kommentje:

Hát ja, a külső sokat számít, meg a kisugárzás is.

Az teljesen lényegtelen, mennyire jó alapjáraton a személyiséged, a gátlásosság meg a természetesség hiánya totál el tudja rontani az egészet.

aug. 14. 18:29
 10/16 anonim ***** válasza:
8. Ennyi a megfejtés? :D És a személyiség? És az egzisztencia? Önbizalom? Kiállás? Ilyenkor ezek hirtelen mind mennek a levesbe? Érdekes ez a zsákból kibújó százas szög...
aug. 14. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!