Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet ismerkedni egyetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ismerkedni egyetem után?

Figyelt kérdés
Egyszerűen fogalmam sincs hol lehetne, az is megnehezíti, hogy kisvárosban élek, tanácstalan vagyok :/
2023. márc. 9. 08:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
60%

Bárhol lehet ismerkedni.

Kérdés, oda mersz-e menni a csajokhoz.

2023. márc. 9. 08:57
 2/19 A kérdező kommentje:
Ez elég semmilyen válasz ez a "bárhol ".. :/
2023. márc. 9. 09:34
 3/19 anonim ***** válasza:
67%
Azért nem sok olyan konkrétumot mondtál, ami alapján többet lehetne mondani, mint a "bárhol". Munkahelyen, tömegközlekedésen, szórakozóhelyen, netes társkeresőn... azért vannak lehetőségek, csak nyitottnak kell lenned.
2023. márc. 9. 09:57
 4/19 anonim ***** válasza:
67%

Egyetértek a #3-assal.

#1 voltam.

2023. márc. 9. 10:24
 5/19 anonim ***** válasza:
54%
Nyilvan sehol, ha eddig meg nem jottel ra. Az az ismerkedes is olyan lenne, amilyen. Ha egyetem alatt se sikerult ismerkedned, akkor nehezitett terepen szerinted boldogulni fogsz? Szerintem nem.
2023. márc. 9. 10:28
 6/19 A kérdező kommentje:
Volt kapcsolatom egyetem alatt nem is egy, de az akkor volt.. Most meg nincs nyilván, szóval tanácstalan vagyok..
2023. márc. 9. 10:29
 7/19 Suetonius ***** válasza:
100%

Munkahelyen NE! - házi nyúlra nem lövünk.

Társkeresőt javaslok. Nekem időm nem nagyon volt - legalábbis arra nem, hogy "majd lesz valami" alapon menjek el szórakozóhelyekre. Társkereső sokat segített, célzottan lehetett ismerkedni és még célzottabban randit szervezni. :)

2023. márc. 9. 10:35
 8/19 anonim ***** válasza:
A tarskereső nem rossz ötlet, vagy ha van valami hobbid, erdeklődesi köröd, akkor ott lehet személyesen is, az jobb.
2023. márc. 9. 10:39
 9/19 anonim ***** válasza:
45%
Adjam az email címem?😊
2023. márc. 9. 10:57
 10/19 Suetonius ***** válasza:
Ezek szerint itt is lehet :D hajrá! ;)
2023. márc. 9. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!