Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg mindegyik nő a tökéletes férfit keresi?
Interneten ismerkedek pár nővel szinte mindegyik ugyanazt a tökéletes férfit keresi, amitől èn nyilván messze vagyok, mikor beszélünk az igényekről mind a három nő egyértelműen mondja hogy egy kiforrott személyiség, egy erős magabiztos határozott férfit akar, aki irányítani fogja, aki sportos akit nem kell tanítani semmire se...
Egyszerűen úgy érzem ezektől mind messze vagyok, és szinte mindegyik nő ezt szeretni, igen ebben az életben annyi nehézség ér minket, annyi megpróbáltatás, nagyon sokszor meggyengülök és jó ha irányt akkor egy nő engem is, de nekem nem volt apakép, férfi mint az életemben és nagyon sok férfi így van ezzel, ezért nagyon nehéz ezt a férfi maszkulin mintát vinni ami az erőt sugalja..
21, nem ismerkedek online, de élőben is csak az érdekel, aki jóképű IS. A belső mellett. Az egy szenvedés, ahol választani kell, alapból úgy kezdeni a kapcsolatot, hogy taszít a másik.
És ugyanezt akarom vissza. Azt akarom, hogy a férfi engem válasszon, mert bejön neki a külsőm, és a belsőm. Ő is a külsőm alapján fog leszólítani. Mikor 30 kilóval több voltam, ugyanilyen normális voltam. Sőt, mosolygósabb, mert nem vették flörtnek. Mégsem kellettem senkinek. Most meg igen. Lehet kapálózni, de a külső és a belső egyformán számít.
Itt is megkérek akárkit, hogy írja már le, mit jelent egy másik embert irányítani. Tehát egy átlagos hétköznapon miben szorul egy cselekvőképes felnőtt irányításra.
Kérdező: felejtsd el ezt a maszkulint meg feminint, mert tönkremész bele.
Ha a párom vagy, és engem ért valami rossz, odabújhatok hozzád? Megvigasztalsz? Elmondod, hogy minden rendben lesz, miközben puszilgatod a fejem? És ha jövő héten téged ér valami rossz, magadban tartod és idegbetegeskedsz, vagy vagy annyira felnőtt, hogy elmondod a bajod, és engeded, hogy én is megszeretgesselek?
Ehhez nem kell apakép, meg maszkulin erő, igencsak problémás, mikor egy férfi így gondolkozik. Szerető társnak kell lenni.
Arra kell törekedned, hogy jó ember legyél. A saját kedvedért. Egy életet le kell élned magaddal, és nem lesz melletted mindig valaki, aki eltereli a problémáidról a figyelmed. Tartozol *magadnak* azzal, hogy teljes ember leszel.
Nagyon kevés ember van, akinél nem okoznak valamilyen gebaszt a szülei. De a felnövés része, hogy felismerjük a hibákat, és kijavítjuk. Nem lehet folyton a múltba mutogatni.
Én igen. És ez nem valami nigériai herceg, aki másodállásban modell, vagy nem tudom mire számítasz.
Egy egyszerű, kedves, megértő srác, hasonló érdeklődési körökkel és pont ilyen elbszott humorérzékkel, mint az enyém :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!