Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg mindegyik nő a tökélet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg mindegyik nő a tökéletes férfit keresi?

Figyelt kérdés

Interneten ismerkedek pár nővel szinte mindegyik ugyanazt a tökéletes férfit keresi, amitől èn nyilván messze vagyok, mikor beszélünk az igényekről mind a három nő egyértelműen mondja hogy egy kiforrott személyiség, egy erős magabiztos határozott férfit akar, aki irányítani fogja, aki sportos akit nem kell tanítani semmire se...

Egyszerűen úgy érzem ezektől mind messze vagyok, és szinte mindegyik nő ezt szeretni, igen ebben az életben annyi nehézség ér minket, annyi megpróbáltatás, nagyon sokszor meggyengülök és jó ha irányt akkor egy nő engem is, de nekem nem volt apakép, férfi mint az életemben és nagyon sok férfi így van ezzel, ezért nagyon nehéz ezt a férfi maszkulin mintát vinni ami az erőt sugalja..

aug. 14. 22:13
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
43%
Igen, a tökéletes kell, de amit te leírtál az nagyon nem a tökéletes.
aug. 14. 22:14
 2/28 anonim ***** válasza:
43%
Nincs tökéletes ember se nőben, se férfiban. De azért legyen már normális. Csak ennyit várnék én el.
aug. 14. 22:15
 3/28 anonim ***** válasza:
31%

Minimum Bradpitt fénykorában, de sokuknak már ő sem elég magas.

Ezt kívánják a nők.

aug. 14. 22:24
 4/28 anonim ***** válasza:
92%
Magabiztos meg határozott, ja biztos. Ez egy maszlag ami az önismereti cuccokból ömlik, de valami iszonyú erőltetett, de sok csaj beveszo. Mondjuk én inkább irtózom az öntelt, vaskalapos (úgynevezett határozott) emberektől, és elég sokan vagyunk így nők között..
aug. 14. 22:25
 5/28 anonim ***** válasza:
41%
A számomra tökéletest, igen.
aug. 14. 22:25
 6/28 anonim ***** válasza:
71%
Társkeresőkön alapból azok vannak, akiknek az életben nem sikerül. Ennek persze rengeteg oka lehet, de a válogatósság túlnyomó esetben szerepet játszik, hiszen aki nem abszolút remete életmódot él, annak azért akadna lehetősége élőben is ismerkedni. Plusz a férfiak sokkal nagyobb arányban vannak ilyen oldalakon, ez még rátesz arra hogy a nők svédasztalnál érezhetik magukat, ahol nyilván a legjobbat akarják választani mert nem hülyék ők sem.
aug. 14. 22:36
 7/28 anonim ***** válasza:
77%

Hülye hasonlat lesz: ha én elmegyek a cipőboltba, akkor a tökéletes cipőt keresem. Ami mondjuk legyen egy 40-es, sárga sportcipő.

Ennél biztosan léteznek jobb cipők. Lehet, hogy a te lábad mondjuk 42-es, lakkcipőt hordasz és a srga színtől szablyosan rosszul vagy.

Neked taln egyenesen szemét, nekem meg épp az a tökéletes.

aug. 14. 22:37
 8/28 anonim ***** válasza:
82%
Én azt tapasztaltam, hogy átlagos vagy átlag alatti nők is csúcs kategóriás férfiakról álmodoznak. Tehát magas, sportos, tökéletes modell külső, 2-3 diploma, nagy dumás, humoros, anyagilag bőőőőven stabil, ne legyen gond ha autóval ki kell ruccani pl. Svájcba vagy Velencébe. Állandóan érdekes programokkal kápráztassa, legyen érzéki, de rosszfiú is egyben.
aug. 14. 22:59
 9/28 anonim ***** válasza:
53%
Fenéket..Jó lelkű, őszinte és egyenes jellem legyen. meg némi ész nem árt..
aug. 14. 23:01
 10/28 anonim ***** válasza:
41%
A nők szerelmesek akarnak lenni. Ezt kell elérni. Ez nem könnyű, mert ők maguk sem tudják hozzá a receptet. Sokszor a véletlen, vagy épp helyzet, pillanat hozza, össze, vagy akadályozza meg örökre. Ezt nehéz elcsípni, ezért sokat kell próbálkozni, azokból tanulni, gyarapodni. Ne párral ismerkedj, hanem kb. 30 cal, és sokat fogsz fejlődni.
aug. 14. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!