Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg mindegyik nő a tökéletes férfit keresi?
Interneten ismerkedek pár nővel szinte mindegyik ugyanazt a tökéletes férfit keresi, amitől èn nyilván messze vagyok, mikor beszélünk az igényekről mind a három nő egyértelműen mondja hogy egy kiforrott személyiség, egy erős magabiztos határozott férfit akar, aki irányítani fogja, aki sportos akit nem kell tanítani semmire se...
Egyszerűen úgy érzem ezektől mind messze vagyok, és szinte mindegyik nő ezt szeretni, igen ebben az életben annyi nehézség ér minket, annyi megpróbáltatás, nagyon sokszor meggyengülök és jó ha irányt akkor egy nő engem is, de nekem nem volt apakép, férfi mint az életemben és nagyon sok férfi így van ezzel, ezért nagyon nehéz ezt a férfi maszkulin mintát vinni ami az erőt sugalja..
Nem mindegyik, de ahhoz pont elég nő él az említett rögeszmékkel, hogy csak az öntelt férfiak ne érezzék magukat lúzernek.
Jómagam is gyakran mosolygok az olyan üres, behatárolhatatlan elvárásokon, mint a kiforrt személyiség. Ez mit is jelent? A világon létezik olyan ember, akinek ne lenne saját kiforrt személyisége? Vagy tán azt hiszik egyesek, hogy az ember személyisége nem változik az élete során? Ebbe akkor beletartozna az is, hogy meg sem lehetne változtatni. Biztos, hogy jól átgondolták?
De az is elgondolkodtató, hogy vajon mire gondolnak az erős, magabiztos, határozott férfi kapcsán, aki irányítani fogja őket? Nőknél elvből szitokfogalomnak minősül a kontrollmánia. Akkor ezt mégis hogy? Vagy ezt úgy képzelik el, hogy csak addig legyen saját akarata, amíg arra bólogat és tapsol, amit a nő mond, egyébként kuss a férfi neve? Ez nem erős magabiztos, határozott, hanem egyszerű papucs.
Ez a sportosságon való rugózás meg már a röhej kategóriát súrolja. Mi az, hogy sportos? Erős? Szálkás? Kigyúrt? Heti 1 kondi sportosnak számít, vagy minden nap kötelező 10 kilométert lefutni? Arról meg nem is beszélve, hogy ez nem felszínesség véletlenül?
Nem kell tanítani semmire. Aha, akkor már egy kész termék kéne, amivel nem kell semmit csinálni mi? Ilyen mondjuk létezik, úgy hívják, hogy műf*sz. Azt se kell tanítani semmire, nem is pofázik vissza, kész főnyeremény nem? Ja, hogy emberek között kellemetlen azzal megjelenni? Pedig egy gucci táskából kilógó gumibroki egyértelműen jelezné, hogy melyik hölgyikéket tanácsos nagy ívben elkerülni… 😂
"A nők szerelmesek akarnak lenni. Ezt kell elérni."
A férfiak nem? Minek kapcsolat, ha nem vagy szerelmes? És mi az, hogy elérni? Ridegen manipulálni?
"Nincs tökéletes ember se nőben, se férfiban. De azért legyen már normális. Csak ennyit várnék én el."
#2 Sajnos az a bibi,hogy a nőknek nem kell a normális pasi,mert az nekik unalmas. Amúgy egyszer itt festegettem ezt a dolgot,hogy egy nőnek mit is jelent, hogy "normális"a pasi, és az első értelmes válasz,hogy legyen jóképű. Szóval ennyit a normálisságról 🤣
#18 A normális, az szerintem belső tulajdonság.
Vagy te választanál, egy alkoholista ,munkakerülő pasit, csak mert jóképű? 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!