Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A testalkat ad egy kis pluszt a külsőhöz?
A szakításom óta senkit sem érdeklek, mindenki levegőnek néz, már tényleg úgy érzem, hogy ez nem véletlen és külső szemmel azt gondolhatják, hogy valami nagyon nem stimmel velem és egyáltalán nem akarnak velem interakcióba lépni. Az arcomat átlagosnak mondanám, mert mostanában semmi sem sikerül, de a nők akikhez közöm volt mondták, hogy szerintük jól nézek ki, (kék a szemem, sötét a hajam-szemöldököm, hosszúak a szempilláim). Tehát akkor annyira nagyon ronda sem lehetek. Sportolok is hobbi szinten, ez pedig, rendszeres edzést igényel. Mondhatom, hogy egy deka felesleg sincs rajtam, (183 cm/72,5 kg) de riasztóan sovány sem vagyok, mert vállas vagyok, a bicepszem sem olyan mint a csuklóm, a hasam lapos. Vékony, enyhén sportos az alkatom.
A külsőmből többet nem tudok kihozni rövid távon, ezek alapján lehet, hogy elég leszek valakinek? Ha átlagos is arcom azon dob egy kicsit, hogy nem vagyok sem kövér, sem csontváz?
#12 a KIEMELKEDŐEN szépekre igen. És általában nem azok, akikre kíváncsiak lennének. Ha tátott szájjal várod a sültgalambot, nem tudom mit csodálkozol.
Továbbra is tartom a korábbi kommentemet: rossz felé van a fókuszod, és inkább azt kéne vizsgálnod hogyan ismerkedsz (vagy ismerkedtél korábban), kikkel, miért nem működött. A leírásod alapján pedig vadidegenekkel próbáltál ismerkedni random helyen, ami ahogy írtam, a legnehezebb. Ha nincs jó beszélőkéd, meg humorod, akkor persze, hogy elhajtottak.
Ahogy írtam, olyan helyet kell választani, ahol az alaptéma már kb adott, és könnyen el lehet kezdeni a kommunikációt nélkül, hogy creepy, meg gáz lennél. A "mikor és hol" a legfontosabbak ismerkedésnél. Jó helyen, jó időzítéssel lényegesen egyszerűbb, mert atdja magát a beszélgetés, illetve már szűrve van a merítés mondjuk érdeklődés alapján.
Szerintem nem is próbálkoztál még rendesen soha. Én is ilyen voltam, közben csak nem mertem kezdeményezni. Vártam hogy bombázzanak a jelekkel.
Aztán összeszedtem magam és minden tényleges próbálkozásom pozitív élmény volt. (Nem arra gondolok hogy itt-ott bejelölöd és várod a csodát.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!