Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vékony testalkatú nők nektek vannak ismerkedési gondjaitok?
Legrusnyább gebeként is percek alatt talál pasit egy nő ha kisminkeli magát és bemegy egy szórakozóhelyre.
Rengeteg a lúzer pasi aki az ilyennél is bepróbálkozik.
Mindig is voltak. Kivéve gyerekkor.
Egy rakat csak a szexre megy kihasznál dob, komolyan nem vesznek meg stb.
Barki aki komoly igazi barátom volt és éveken át is együtt és együttélés is minden, az mindenki a gyerekkori spanból felnőve lett szerelem, vagy ismerős ismerőse meg ezekből a körökből lett csak.
Társkeren vagy random ismerkedve tiszta lappal nullárol indulva ismeretlenul, közös ismerősök és minden előzmény nélkül életemben nem lett még normális kapcsolatom soha. Bezzeg a bányaremeknek évtizedes baratja férje van rendszerint.
Egyik exem mondott egy olyan aranyköpést hogy a normálisaknak amugy a legnehezebb társat találni. A trógerek züllöttek rondák valahogy pikk pakk egymásra találnak. Míg a másik rétegnek bőven nehezebb.
Néha néztem a galambokat is hogy bakker 2 bites az agya de még neki is van párja, nekem meg nincs. Fura.
Utolsó full toxikus vagy tudod nem mindenki hány rém aki neked nem teszik. Attól még másnak bejöhet.
Ja és lehet hogy te e miatt a negatív hozzáállásod miatt nem kellesz senkinek.
Értő olvasás se megy. Azt írtam hogy a bányaremeknek érdekes de vagy évtizedes párja van vagy még férje is.
Ezzel nem azt írtam hogy mindenki bányarém lenne.
Valami.t hogy a rondak csunyák züllöttek pikk pakk egymasra talalnak. Valahogy a c.góknál is azt látom hogy a nő 3 gyerekkel az utcán de mellette áll a palija is valahogy. Neki bezzeg van párja 3 gyerek utan is. A gyk-n meg az megy hogy le kő cserelni az asszonyt ha szült meet nem néz már ki 20 éves sudárnak.
Bezzeg a tenyeres talpas asszonyok mellett meg ott virít egy pali mindig valahogy.
Ezzel se azt írtam hogy mindenki csunya ronda es dagadt.
Hanem azt hogy ez a réteg valahogy soha nincs egyedül mégse!
Nem.
De most a csontvázakról beszélünk kilátszik a borda comb semmi csak 2 pálcika, szóval közel egy anorexiás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!