Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A testalkat ad egy kis pluszt a külsőhöz?
A szakításom óta senkit sem érdeklek, mindenki levegőnek néz, már tényleg úgy érzem, hogy ez nem véletlen és külső szemmel azt gondolhatják, hogy valami nagyon nem stimmel velem és egyáltalán nem akarnak velem interakcióba lépni. Az arcomat átlagosnak mondanám, mert mostanában semmi sem sikerül, de a nők akikhez közöm volt mondták, hogy szerintük jól nézek ki, (kék a szemem, sötét a hajam-szemöldököm, hosszúak a szempilláim). Tehát akkor annyira nagyon ronda sem lehetek. Sportolok is hobbi szinten, ez pedig, rendszeres edzést igényel. Mondhatom, hogy egy deka felesleg sincs rajtam, (183 cm/72,5 kg) de riasztóan sovány sem vagyok, mert vállas vagyok, a bicepszem sem olyan mint a csuklóm, a hasam lapos. Vékony, enyhén sportos az alkatom.
A külsőmből többet nem tudok kihozni rövid távon, ezek alapján lehet, hogy elég leszek valakinek? Ha átlagos is arcom azon dob egy kicsit, hogy nem vagyok sem kövér, sem csontváz?
Szálkás vagyok, nem szeretnék gyúrni, mert nem célom a nagy izomzat.
Furcsának biztosan nem furcsa. Nemhogy az olyan nőkre, hanem már hónapok óta semelyikre, mert letört teljesen ez a helyzet. Érdekes viszont, hogy a lányok a múltamban ilyen típusok voltak, (konkrétan három) akikre mindenki hajtott. S vicces ugyan, de volt amelyik inkább kezdeményezett, nem várt rám.
Hát, a hosszú szempilla nem olyan férfias.
Szerintem a stílusoddal, kisugárzásoddal lehet a baj. Eleve ez a gondolkodásmód, hogy kizárólag a külsődet elemzed a sikertelenséged okát kutatva, annyira gyermeteg és együgyű...
Kicsi a bicepszed, azért nem kellesz a nőknek.
Gyúrjál keményebben, hogy embernek nézzél ki!
Én őszintén a logikát nem értem a kérdésben. Mármint leírás alapján tök rendben vagy külsőre, a múltad alapján sincs okod az ellenkezőjére gondolni, és továbbra is a külsőt feszegeted.
Én itt inkább azon gondolkodnék, hogy hogyan ismerkedsz, milyen helyzetben, körülmények között, kikkel... stb. Párkeresésnél a hely és idő meghatározó, illetve az is, hogy valamivel kitűnj a tömegből. Nem kell világmegváltó extra dologra gondolni, egy tartalmas beszélgetés sokszor pont elegendő, de ezt nyilván nem tudod produkálni random idegennel az utcán. Kell a megfelelő hely, hobbi, munka, baráti társaság, rendezvény kapcsán, ahol alapvetően olyanokkal találkozol, akikkel van bennetek valami közös, amin elindulhat egyáltalán valami beszélgetés, de a tematikus fórumok is jók, ha online térről beszélünk. Persze, lehet utcán is ismerkedni, vagy társkeresőn, de kb azok a legnehezebbek, mivel gyakorlatilag egy mondattal kell felkeltened az érdeklődést mindezt úgy, hogy ne legyen ciki, vagy visszataszító, kellemetlen.
Szóval na... nem értem miért van a külsőre kihegyezve a kérdés, mikor valószínűleg semmi köze a problémádnak hozzá.
Nyugi, van akinek pont az ilyen
alkatúak tetszenek, pl nekem.
Van már társam, 183 cm 74 kg, sovány, erős, vállas.
Köszönöm, nem kérek privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!