Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem köszön, és miért viselkedett furán az elutasítás után?
Figyelt kérdés
Egy üzletbe dolgozók, ahová bejár egy nagyon szimpatikus lány.Közös flortolgetes után, megpróbáltam randira hívni,de sajnos elutasitott,hogy barátja van.Amit nagyon korrekten adta tutomra.Megjegyzem, utána nagyon furán viselkedett, visszatért az üzletbe és egy-ket üveg alkohol társaságában távozott!Mint ha megviselte volna az egész.Azota ugyan úgy bejár az üzletbe,nem nézz a szemembe,csak akkor köszön amikor olyanja van,flortolget a kollégámmal!Pedig az én részemről csak annyi történt, hogy tiszteletbe tartom döntését, és visszaleptem hármat,úgy tekintek rá,mint egy vasarlora!Nem vagyok vele bunkó,a tiszteletett megadom neki!Ezzel szemben Ő,nagyon furán viselkedik, főleg a kollégámmal való flortolese bosszant!aug. 13. 12:30
1/7 anonim válasza:
Nem vagy az esete. Ne üsd bele az orrod a dolgába, foglalkozt a saját dolgoddal.
2/7 anonim válasza:
Ha a(z állítólagos) barátja mellett mindenkivel flörtölget, akkor nem vesztettél vele sokat. Ha tényleg van valakije, és így viselkedik, akkor gondolj bele, mekkora ringyó lehet. Ha így viselkedik, hát így viselkedik, lépj tovább, egy ilyen nő után nem kell sírnod.
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
"visszatért az üzletbe és egy-ket üveg alkohol társaságában távozott!"
Azt én is szoktam :D És nem kell hozzá ilyen dráma. Sokat látsz bele!
5/7 anonim válasza:
A csaj nem tudja jól kezelni a helyzetet. Az ő nyomora.
6/7 anonim válasza:
Szerintem is túlgondolod - nála ezt jelentheti a kedvesség, talán nem is flörtölgetésnek szánja. Veled azért lehet fura, mert kellemetlen helyzetbe hoztad a kérdéseddel, főleg ha tényleg van barátja.
7/7 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, nem számított rá, hogy elhívod. Ilyen flörtölgetős nő nem való kapcsolatra. Az is lehet, hogy abba éli ki magát, így növeli az önbizalmát. Ahogyan leírtad a történetet, neked gazdag lelki világod van és vannak értékeid.
Próbálkozz tovább!
Biztosan sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!