Hogyan menjek oda egy lányhoz ismerkedni, ha félek az elutasítástól?
Igaz, a kontextusról annyit, hogy általánosságban értettem, nincs egy konkrét kiszemelt lány, hanem így egy lányhoz sem merek odamenni.
Hát akkor ne menj oda :)
A sok okos mindig kontrázik, hogy nem halsz bele, de én igen, majdnem belehaltam, és nem akarok még egy olyat.
Igazából ezt fordítva kell csinálni, először kell megismerkedni az emberrel és utána párkapcsolatot kezdeményezni, nem pedig párkapcsolati igénnyel kezdeményezni és közben megismerkedni.
Persze van akinek ez nem jelent gondot.
Ja amúgy ez a legnagyobb bullshit.
"Menj oda, nem lesz semmi ha elutasít"
Konkrétan én ott tartok hogy olyannyira "nem lesz semmi", hogy az utóbbi idők kudarcaitól már teljesen elment a kedvem az ismerkedéstől, inkább visszatértem a számítógépfüggőséghez... De tulajdonképpen nem is függőség ez, mert teljesen tisztában vagyok vele, és szándékosan menekülök egy virtuális világba a valóságból. Mert egyszerűen ott jobb. Igazából nem is értem mi is ezzel a gond.
"majdnem belehaltam"
Miért?...
tegnap 21:40
Hosszú történet, a lényeg, hogy a rossz önértékelésből sok idő alatt olyan személyiségem lett, amilyen, és éppen kezdtem kijönni egy 15 éves depiből. Eközben nagyon rágerjedtem valakire, és amikor elutasított, az megsemmisítő volt, visszalökött a korábbi állapotomba. Úgy éreztem magam, hogy jobb lenne vonat alá ugrani, és ha nem fojtom el, ez még ma is így lenne 5 évvel később.
Persze mondhatod, hogy velem van a baj, hogy így reagálok egy ilyen esetre, de az nem változtat azon, hogy majdnem belehaltam, és még egy ilyen lelki csapást a jelenlegi állapotomban nem bírnék ki. A depi mellett gyakorlatilag impotens is lettem, semmi örömöm nincs már a szexben.
Köszönjük, hogy nyilatkoztál, jól bemutattad magad. Szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!