Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom hogy a férfiak esetében sokkal szűkebb az a réteg ami a vonzó kategória?
Férfiak esetében kb. a magas sportos izmos, esetleg izmos apatest, ami vonzóan a nőknek. Nőknek sokkal szélesebb ez a spektrum.
Ha egy férfi kövér senkinek nem kell, nőknél elég sok férfi számára vonzó egy cicis duci nő, nem véletlenül lett a BBW kategória.
Ha nő férfi alacsony senkinek nem kell, ha egy nő alacsony az cuki kategória. De magas nők is vonzóak a férfiaknak.
Ha egy férfinek okoska szemüveges feje van akkor gyógyegér külseje van, ha egy nő ilyen akkor cuki könyvmoly típus.
Ha egy férfi vörös szeplős akkor nem vonzó pumukli stílus. Ha egy nő ilyen akkor szexi szexi vörös.
stb... stb..
"Valószínű nincsen szemed hozzá, mit tesz a fotón egy megvilágítás például (de ő megfizette a profi fotóst, vagy megtanulta maga ezt!!), vagy hogy az arcformájához választott megfelelő nyakkivágású és a bőréhez passzoló színű pólója van.
És akkor csak 3 dolgot mondtam, de van több tucat!"
Két dolgot mondtál, amiből az egyik nyilván ismerkedés során faxmindegy (már ha nem akar a pasi azon stresszelni hogy a lámpa milyen szögből világítja meg a randin). A másik a póló ami aztán valóban nagyon szexivé tesz bárkit. :D
Kezdem sajnálni a férfiakat.
Ferfikent lehet sportolni, kozmetikushoz jarni, kulonbozo betegsegmegelozo vizsgalatokon evente reszt venni (na ilyen ferfit 1-et ismerek), ebente fogorvoshoz jarni, fodraszhoz jarni, pszichologushoz menni, kepezni magadat szabadidodben, olvasni (ilyet meg sosem lattam, pedig 20 eve elek a fovarosban, de ferfit konyvvel a kezeben egyet nem lattam).
A ferfiak sokkal igenytelenebbek, nem veletlenul halnak 10 evvel korabban, mint a nok. Ijesztoen elhanyagoljak magukat es az egeszseguket a legtobben. Ha egy ferfi mar a felet megteszi annak, amit leirtam, mar az atlag feletti kategoria igenyesseg szempontjabol, ami NAGGGYON SOKAT SZAMIT.
36
Lehet, hogy tobb, mint korabban volt, de a nokhoz kepest sehol nem tartanak. Nem foglalkoznak nagy tobbsegben sem a fizikai sem a lelki egeszsegukkel, nem akarnak fejlodni, nem akarnak semmibe energiat tenni.
"31: Olvasd el még egyszer, mert semmi nem úgy volt leírva, mint ahogy ide idézted, így aztán mást is jelent, amit írtam neked."
Konkrétan bemásoltam a fél kommentedet, és azt mondod nem úgy volt leírva.. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!