Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom hogy a férfiak esetében sokkal szűkebb az a réteg ami a vonzó kategória?
Férfiak esetében kb. a magas sportos izmos, esetleg izmos apatest, ami vonzóan a nőknek. Nőknek sokkal szélesebb ez a spektrum.
Ha egy férfi kövér senkinek nem kell, nőknél elég sok férfi számára vonzó egy cicis duci nő, nem véletlenül lett a BBW kategória.
Ha nő férfi alacsony senkinek nem kell, ha egy nő alacsony az cuki kategória. De magas nők is vonzóak a férfiaknak.
Ha egy férfinek okoska szemüveges feje van akkor gyógyegér külseje van, ha egy nő ilyen akkor cuki könyvmoly típus.
Ha egy férfi vörös szeplős akkor nem vonzó pumukli stílus. Ha egy nő ilyen akkor szexi szexi vörös.
stb... stb..
"Nem a semmiből vagyok szexi könyvmoly, hanem teszek érte."
És mit csináljon a pasi? Vegyen fel egy mintás leggingset barackszínű toppal, liftingelje a pilláit és fesse ki a körmét?
14, magától nem jön rá? Eddig hol élt? Nem néz tévét? Nem látott egy filmet sem?
Komolyan azt mondod nekem, hogy egy felnőtt férfi ennyire ostoba?
Ha nem jössz rá magadtól, akkor ennyi. Tudod te is. Direkt azokat emelted ki, amik nem vonatkoznak a férfiakra. Azért nem fogok neked sorolgatni, hogy mindegyikre kifogást gyárts. Maradj akkor ronda és magányos.
Érdekes, hogy sok férfi rájön erre magától.
“ 11, talán mert neked csak a dugás számít”
11 vagyok, mekkora egy 🤡 vagy 12 😂
Igen, nyilván. Nem azzal közelítek hogy dugjunk, normálisan randizni hívom őket. De el vagyok hajtva aztán megy a flört meg bszás a focista mérnökurakkal. Igen, nyilván amikor péntek este jön a mérnök az újszerű Audival a szösziért meló után (a csajszi operátor ezért 2 szakban van) nyilván azért mennek a csávóhoz hogy kártyázzanak, nem? A csaj amúgy is közel lakik a munkahelyhez, csak akkor megy haza céges busszal ha a hapsi nem jön érte mert a csaj reggeles a pali meg délután végez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!