Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom hogy a férfiak esetében sokkal szűkebb az a réteg ami a vonzó kategória?
Férfiak esetében kb. a magas sportos izmos, esetleg izmos apatest, ami vonzóan a nőknek. Nőknek sokkal szélesebb ez a spektrum.
Ha egy férfi kövér senkinek nem kell, nőknél elég sok férfi számára vonzó egy cicis duci nő, nem véletlenül lett a BBW kategória.
Ha nő férfi alacsony senkinek nem kell, ha egy nő alacsony az cuki kategória. De magas nők is vonzóak a férfiaknak.
Ha egy férfinek okoska szemüveges feje van akkor gyógyegér külseje van, ha egy nő ilyen akkor cuki könyvmoly típus.
Ha egy férfi vörös szeplős akkor nem vonzó pumukli stílus. Ha egy nő ilyen akkor szexi szexi vörös.
stb... stb..
"Ha egy férfi kövér senkinek nem kell"
Tegnap voltam focizni, a Bikas park és a kelenföldi pályaudvar között sétáltam hazafelé és jött szembe egy srác kicsit magasabb volt mint én kb 175-178 centi és kb 30 kiló extra azért lehetett rajta. A csajával sétált kézenfogva akin gyakorlatilag nem volt túlsúly.
A férfiaktól gyakrabban hallom, hogy olyan nővel vannak, aki nem tetszik nekik. A válási statisztika is azt mutatja, hogy a nők előbb ugranak ki, ha nem működik.
Szóval az, hogy valakinek párja van, vagy likeok, követők, füttyögetők az utcán stb. nem biztos, hogy a valós vonzalmat mutatja. Egy nő jellemzően több szűrővel dolgozik, több minden alapozza meg a vonzalmát.
Az szerintem is megállja a helyét, hogy azonos szinten nő és férfi között eltérő a "kérők száma". De, hogy ez valós vonzalom-e, arról nem vagyok meggyőződve. Sokszor úgy érzem a férfiak többsége ahhoz vonzódik, aki nem fut el, nem az egyénhez, csupán a tényhez, hogy nő és nem áll ellen.
"Jól látom hogy a férfiak esetében sokkal szűkebb az a réteg ami a vonzó kategória?"
Igen.
Magyarországon nem foglalkoznak a külsejükkel, ezen nagyon sok múlik, bár nem visz mindent.
A medián nő 7/10-es, a medién férfi 6/10-es. Ez jó hír a férfiaknak, mert egy picit kell beletenniük és máris a medián fölött van, tehát kiemelkedik az "átlag"-ból.
"Ha egy férfi kövér senkinek nem kell, nőknél elég sok férfi számára vonzó egy cicis duci nő, nem véletlenül lett a BBW kategória."
hát persze, minden kövér férfi egyedül van... ja, nem. főleg a kissé túlsúlyos, de egyúttal erős izmos férfi elég sokaknak kell. főleg az "erősebb" csajoknál nem feltétlen nyerő, ha meg tudnák enni reggelire a pasit. ha meg csak kövér, de izom nélkül - hát igen, az ellen tenni kéne. amúgy pedig ja, elég sok férfi számára vonzó egy csöcsös-faros csupa nőies vonalú duci csaj. csakhogy a duci csajok jelentős része nem annyira csöcsös-faros csupa nőies vonalú, inkább csak úgy formátlanra van hízva és kész.
"Ha egy férfinek okoska szemüveges feje van akkor gyógyegér külseje van, ha egy nő ilyen akkor cuki könyvmoly típus."
meg a legtöbbjüket észre sem veszed, mert nem azok a tipikus bomba csajok, semmi feltűnő nincs rajtuk
"Ha egy férfi vörös szeplős akkor nem vonzó pumukli stílus. Ha egy nő ilyen akkor szexi szexi vörös."
pedig elég sokaknak bejön a vörös, és amúgy ritkaság, úgyhogy hozzáadhatod a kis listádhoz.
"De magas nők is vonzóak a férfiaknak."
igen, a 180/55 fotómodell. ha viszont 180/75 (ami amúgy normál tartomány), rögtön megkapod, hogy ő fogja helyetted megrakni a szekeret.
szóval nehogy azt hidd, hogy a nők dolga bármiben is könnyebb, barátom.
Ne keres logikát és nem érdemes kategorizálni. A te saját meggyőződésed lesz a te saját valóságod. Innentől az lesz a kérdés, hogy a te valóságodban mennyire egyeztethető össze az amit te akarsz.
Ha elhiszed azt, hogy az A csak B-t fogadná el, akkor ha te nem vagy A, akkor sikertelen leszel. Ha elhiszed magadról (amit jelenleg nem, mert akkor a kérdés nem született volna meg), hogy A elfogadna téged, akkor nem gyártanál kifogásokat.
Világ sokkalta színesebb, mint te azt letudnád írni. Most csak egy szűk tapasztalat és általad erősen megszűrt jelenségekből húztál fel egy vásznat, és abba próbálod magad elhelyezni.
Vonzalom nem triviális, nem fekete-fehér. Vonzalmat sok minden kiválthatja. Lehet, hogy egy viselkedés jellem lesz az.
"Ha egy férfinek okoska szemüveges feje van akkor gyógyegér külseje van, ha egy nő ilyen akkor cuki könyvmoly típus."
Mert tesz érte. Ez nem csak úgy adott. Leírtad azt, hogy egy nő akkor is összeszedi magát, ha nem lesz Scarlett Johansson. De szürkéből látható lesz.
Vegyük a szemüveget, mert szemüveges vagyok.
Most én itthon ültem egész nap szemüvegben. Egyedül élek, tehát az üres lakásnak, de leginkább magamnak akartam tetszeni.
Reggel kerestem pinteresten egy messy bun tutorialt, és úgy tűztem fel a hajam, nem csak egy szomorú kis csoffadt kontyba. Mintás leggingsben és barackszínű topban vagyok, amiben le mehetnék a boltba is, mert nem dzsuvás nem szakadt. A szempillámat havi egyszer magamnak liftingelem, így szinte már csak egy géles semmiszínű spirál kell, amivel reggel befésűlöm a pillám. Most szedtem le a régi lakkom, és tettem fel egy újat, vacsi után a lábamat is kifestem.
Nem a semmiből vagyok szexi könyvmoly, hanem teszek érte. Ha nem teszek érte, nem rólam szól a posztod, mert nem veszel észre.
Azt a végére hagytam, hogy edzettem is, mert régen kövér voltam, de akkor is kihoztam magamból a maximumot, amit tudtam.
Nem azért nem vonzóak ezek a férfiak, mert a nők rosszak, hanem mert dagonyáznak a szarban, és nem tesznek semmit magukért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!