Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól látom hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom hogy a férfiak esetében sokkal szűkebb az a réteg ami a vonzó kategória?

Figyelt kérdés

Férfiak esetében kb. a magas sportos izmos, esetleg izmos apatest, ami vonzóan a nőknek. Nőknek sokkal szélesebb ez a spektrum.

Ha egy férfi kövér senkinek nem kell, nőknél elég sok férfi számára vonzó egy cicis duci nő, nem véletlenül lett a BBW kategória.

Ha nő férfi alacsony senkinek nem kell, ha egy nő alacsony az cuki kategória. De magas nők is vonzóak a férfiaknak.

Ha egy férfinek okoska szemüveges feje van akkor gyógyegér külseje van, ha egy nő ilyen akkor cuki könyvmoly típus.

Ha egy férfi vörös szeplős akkor nem vonzó pumukli stílus. Ha egy nő ilyen akkor szexi szexi vörös.

stb... stb..

aug. 12. 16:52
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
21%

14: Hagyd, megint olyan osztja az észt, akinek valós tapasztalata nincs.

Neki egy szempillaliftingtől már rendben van az arca/feje. Vicc.

Az igazi hardcore ocsmányságnál ott kezdődik a dolog, hogy szemüveget nem is viselhetsz, semmilyet, mert lehetetlen olyat választani, ami nem ront tovább a helyzeten. Ha meg a kontaktlencsét nem bírod, és a műtét sem jön szóba valamiért, akkor így jártál.

Meg érted, neki nem kell újrarajzolnia az arcvonásait, nem kell korrigálnia (ami lehetetlen is) az arc/fejformáját.

Haj: kinézett egy nem sima kontyot, húhaaa... Egy kopasz faszi lesegetheti a frizuratippeket. Vagy én a ronda fejem mellé pocsék minőségű hajammal... b+, eleve össze sem szabad fognom, sehogy, mert tovább csúfítja az ábrázatom. Rövidre nem vágathatom, min. hónalj-, max. mellvonalig "kell" érnie. Festés/színezés kizárva, rétegesre vágatás vagy ehhez hasonló variálás szintén, esetleg kivasalhatom, de azt is csak ritkán, egyébként mindegy, mert úgy is rosszul néz ki.

Nem sok fogalma van arról, milyen szarból várat építeni.

aug. 12. 19:07
 22/44 anonim ***** válasza:
52%

@19

Így jártál. Lehetőség neked is adott, hogy mérnök legyél és Audival járj meg hasonlóan edzett legyél mint egy focista. Ja, de szidni a nőket könnyebb. Sportos, tanult nőként nekem is az elérhető legjobb kell, amit meg is kapok mindig. 😉

aug. 12. 19:08
 23/44 anonim ***** válasza:
79%

"Festés/színezés kizárva, rétegesre vágatás vagy ehhez hasonló variálás szintén"

Miért?

aug. 12. 19:10
 24/44 anonim ***** válasza:
35%
23: A hajam minősége és az arcberendezésem, illetve a színeim miatt (ilyen, amikor durván hulladék a genetika...).
aug. 12. 19:15
 25/44 anonim ***** válasza:
85%
24, tehát lehet, csak eldöntötted, hogy nem akarod. Nincs olyan arcberendezés vagy "színek", ami miatt nem lehet hajat festeni. Gondolom, nem akarod fenntartani.
aug. 12. 19:27
 26/44 anonim ***** válasza:
84%

Amúgy azt elfelejtitek, hogy a nők rengeteg fura fejű pasiért vannak oda. És ha beléd szeret valaki, akkor tudni fogod, hogy valóban szeret. Te nem fogod őt szeretni. Elvárod, hogy szőrtelenítsen, mert nem szereted amúgy. Hogy legyen sovány, ne hízzon el. Hogy legyen csinosz stílusos. De ha elkezd öregedni, ott fogod hagyni. Őt ez nem fogja érdekelni, szerelmes lesz abba, aki vagy, téged meg nem érdekel a belseje, csak a lyukai.

Ronda pasiként csak jó személyiség kell. Ennyi. Nem vagytok olyan rondák, mint hiszitek magatokat, csak katasztrofizáltok.

Önbizalom kéne, amit NEM a múlandó külsőre építtek, és olyan jó nőket tudnátok kihasználni és bántani, hogy nem igaz.

aug. 12. 19:36
 27/44 anonim ***** válasza:
35%
25: Nem nyert. Számos fodrászt elfogyasztottam - beleértve egyet, aki hajgyógyász is volt -, és nem csak 2 hónapig kísérletezgettem, hanem egy jó 10 évem ráment... Úgyhogy de, igenis van szar alap, amiből nem lehet várat építeni. És én nő vagyok, elvileg(!) több lehetőséggel. Egy férfinak még csak kísérletezgetni sincs módja ennyit.
aug. 12. 19:46
 28/44 anonim ***** válasza:
Megfordítom. Ha egy férfi kreol, barna hajú, szemű akkor agresszív.. mindig vannak végletek.
aug. 12. 19:49
 29/44 anonim ***** válasza:
79%

14: Nézz meg egy szerinted csinos férfit!

Tedd be ide a képét, elsorolom neke,d mi van csinálva a külsejével!

Valószínű nincsen szemed hozzá, mit tesz a fotón egy megvilágítás például (de ő megfizette a profi fotóst, vagy megtanulta maga ezt!!), vagy hogy az arcformájához választott megfelelő nyakkivágású és a bőréhez passzoló színű pólója van.

És akkor csak 3 dolgot mondtam, de van több tucat!

aug. 12. 20:08
 30/44 anonim ***** válasza:
41%

"Azért nem fogok neked sorolgatni, hogy mindegyikre kifogást gyárts. Maradj akkor ronda és magányos."

Nő vagyok amúgy. Csak megmosolyogtam hogy azt hiszed hogy a szexiség a kontyodon és a pilláidon múlik. Meg hogy a pasik a filmekből, tvből vegyenek ötletet. Tipikus mai média által agymosott fiatal vagy. Látszatvéleményed az van, de tartalom mögötte nulla, ami jól látszik a hárításodból. :D

aug. 12. 20:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!