Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkeresésben most léteznek ezek a kategóriák vagy nem?
Talán igen, de nem szeretek magamra így gondolni. Elképesztő munkám volt abban, hogy valahogy a szülői és iskolai bántalmazásból kijöjjek, ne csak annak a nyomai határozzák meg az életem. Ezért talán, de állandóan azokat a dolgokat csináltam amik gyors pozitív visszacsatolást adnak. Szakember lettem, jól keresek, járok pszichológushoz és próbálom fejleszteni magam, a gondolkodásom. Illetve segíteni másoknak, odafigyelni a családomra, megérteni akinek nehéz. Nem vagyok anyagias és praktikus gondolkodású, nekem az szimpatikus azt tudom szeretni akin látom h szintén megélte a rosszat. Meg persze vonzó számomra. De pénzből észből megértésből nem lesz vonzalom. Ebben se vagyok kitartó.
Lehet, hogy ezektől alacsonyabb kategória vagyok, sokan mások jobb helyre születtek. De nem tudok hirtelen másik ember lenni, változni hosszú idő. Egyáltalán nem tudnék emberként tekinteni arra, aki önmagában csak kategóriákat lát. Mintha nem lenne lelke.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!