Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkeresésben most léteznek ezek a kategóriák vagy nem?
Objektíven is vannak. Aki több embernek bejön - márpedig ennek a jelenségnek a létezését kár tagadni - az magasabb kategória.
Azt azért kiemelném, hogy a megfogalmazással ellentétben ez semmit nem mond el az illető értékéről, pusztán arról szól, hogy az emberek mekkora része tekint rá vonzó emberként...
Én nem feltétlen a vonzósági faktor szerint, de kategorizálnám ezeket mégis. Szerintem egy 40 éves gyerekes teljesen mást keres mint egy 25 éves, vagy egy 20 éves.
Például a 20 éves feltehetőleg még csak a szárnyait próbálgatja, neki még nagy eséllyel lesz több kalandja, randija, pasija, majd nagy szakítása, mert a 20-as évek eleje a szárnypróbálgatások ideje. A 25 éves már jellemzően komoly kapcsolatot keres, egzisztenciát épít, pár éven belül családot szeretne. A 40-es gyerekes feltehetőleg egy fenntartható, közepes intenzitású, de stabil kapcsolatot keres. Neki első az élete a gyerekei lesznek, nem az összecuccolás meg a mézeshetek.
De szerintem ez mind rendben van, hogyha ezt vállalják, ennek célzottan keresnek és a partnerül is erre vágyik.
Ha a statisztikákat meg a tendenciákat nézzük, vannak. Vannak olyan emberek, akik több embernek vonzók, és többen is fognak rájuk szépként, vonzóként hivatkozni és potenciális párkapcsolati alapanyagnak vagy szexpartnernek nézni őket. Ilyen szempontból kapósabb egy 30-as, izmos, jóképű férfi, mint egy 50 éves puhos borvirágos orrú bulldogfejű valaki; illetve egy gyerektelen Miss Universe alkatú és arcú nő is "jobb", mint egy kövér 3gyerekes ritkás hajú, férfias arcú 40es.
De az ismerkedés adott emberek között nem feltétlen ez alapján működik, mert attól még, hogy átlagosan vonzóbb valaki az emberek többségének, még van az egyes embereknek saját ízlésük, spéci kívánalmaik, meg olyan kisugárzása valakinek, ami kifejezetten vonzó lehet adott embernek akkor is, ha nem egy médiaideál szépség.
Ezért senkinek sem szoktam mondani, hogy változtasson az ízlésén, max. azt, hogy statisztikai alapon ne gondolja azt, hogy 10000% sikere lesz, ha ő a közízlés alján van, a min., amit elfogadna meg, a közízlés tetején.
Persze, hogy léteznek. Nyilván egy 20 éves, fiatal, normál testalkatú, szép arcú csaj mérföldekkel több pasinak fog tetszeni, mint egy 45 éves, elhízott, zsíros, lenőtt hajú, csálé fogú nő.
Ezen kár vitatkozni.
Ahogy férfiak esetében is a magas, jóképű, dúshajú, edzett, jó testű, fiatal srác fog tetszeni általánosságban a nőknek, nem pedig a kövr, alacsony, kopaszodó, izzadós, lógó csöcsű fazon.
Ja anya is hamarabb talált komoly partit válás után mint én. Ill én nem is találtam.
Akkor ki a jobb parti. A huszas vagy 40+?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!