Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdjem elhinni lehet tényleg vonzódik hozzám és akkor engem így is?
21-es: erről beszélek, hogy ez egy kamu troll kérdés. Nyilván egy 30 feletti nő jól tudja hogy jó pénzű, jó keresetű pasit kell találnia ha gyereket akar és jómódot. Az informatikát pedig megfizetik, kezdő infos, 1 milla nettót hazavisz.
Annyival már lehet csajozni, szóval minimális higiénia + infós fizetés és elég korrekt nőket haza lehet már vinni komoly kapcsolatra.
A nők csak és kizárólag pénzben gondolkodnak.
20: Akikről írsz, a spirituális/pszichológiai szleng úgy nevezi, hogy "a gyökércsakráján él" (kicsit leértékelő szófordulat). Ami azt jelenti, hogy a túlélés motiválja, magasabb életcélokat nem lát.
Én elhiszem, hogy aki ezen a szinten van, nem látja, hogy van még fizikai síkon is 6 feljebbi csakra, pl. a 4. csakra az már nagyon fejlett, aki "a negyedik csakráján él", azt a szeretet motiválja, tehát azt nézi, a fiú szerelmes-e belé (túlélési gondjai nincsenek, mert meg vannak oldva, piapa).
Az 5. csakra például a kommunikáció, művészetek. Aki "az 5. csakráján él" például olyan férfiak iránt tud lelkesedni, akiknél megélhetés pipa, szeretik őt és általában az embereket és az istent (pipa), és polihisztorok, alkotnak, szórakoztatnak, jó a humoruk, szellemesek, stb.
Ellenben nem annyira izgi nekik, hogy milyen márkájú a cipő, amit felvesznek. Én meg se tudnám mondani, milyen márkájú a cipőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!