Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kezdjem elhinni lehet tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdjem elhinni lehet tényleg vonzódik hozzám és akkor engem így is?

Figyelt kérdés
38 éves vagyok és még nem volt barátnőm, igen szűz vagyok sajnos. Közös barátunk révén megismerkedtem egy 31 éves nővel, a lány mikor meglátott rám mosolygott és így elkezdtünk beszélgetni aztán több találkozó is volt úgy éreztük megvan a közös hang , ami a legfurcsább hogy a barátaim szerint is jóval jobban néz ki mint én, vékony csinos lányról van szó, én meg hát egy pocakos görbehátú férfi vagyok, így nehéz elhinni hogy valamit akar tőlem, de csók is folt már és olyan sokszor oda bújj hozzám megsimogat, ami nekem nagyon furcsa és kicsit zavaró is nekem, nem szeretem ha érintenek, és ami a legérdekesebb nem zavarja hogy még nem voltam nővel azt mondja hogy mindent megoldunk
aug. 11. 20:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

3-assal egyetértek.

Ember, rád mosolygott végre a szerencse egyszer az életben! Hát használd már ki!

Tudod, mennyien várunk erre hiába, és éljük le egyedül, intimitás nélkül az egész nyomorult életünket? B+, én már szinte "vadászni" járok minden hétvégén (csak nem szórakozóhelyre), és semmi! Pedig nő vagyok... Neked meg kb. öledbe pottyan egy nem is akármilyen jelölt. Mintha fel sem fognád, mekkora mákod van... 🤦🏻‍♀️

aug. 11. 21:30
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Ismerd meg és kiderül! Párkapcsolat nem egyik pillanatról másikra alakul ki, csók mindenképpen pozitívum, valószínűleg érzései vannak irántad.
aug. 11. 21:38
 13/26 anonim ***** válasza:
33%
Manapsag barkire ratepulnek a nok aki valamivel az átlag felett keres.. fokent ha van sajat lakas/haz.. nem szegyelnek ilyenkor semmilyen ferfival osszejonni.
aug. 11. 21:44
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Persze lehet, hogy a nő látja benned az anyagi lehetőségeket, mert igen is hallva, hogy informatikus vagy, mindenki gondolja, hogy nem keresel rosszul, szóval lehet egy ilyen oldal... de ettől függetlenül szerintem csak élvezd a figyelmet. Ha rosszul bánna veled, akkor szakítsd meg a kapcsolatot.
aug. 11. 21:47
 15/26 anonim ***** válasza:
30%

Gondolom nem vagy alacsony, ezért kaptál egy esélyt.

A magamfajta nyomorultak egy nőtől sem kapnak esélyt...

aug. 11. 23:09
 16/26 anonim ***** válasza:
32%

Fogadjunk, hogy van gyereke annak a csajnak.....

40F incel

aug. 12. 05:10
 17/26 anonim ***** válasza:
Jelenleg azért informatikusnak lenni jó pont egzisztencia szempontjából erre azért legyél büszke. Ezen felül meg hajrá.
aug. 12. 05:57
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

Troll kérdés, 38 évesen lefőtt nekünk a kávé, ezt te is tudod kérdező.

38F incel

aug. 12. 07:14
 19/26 anonim ***** válasza:

Unokatesóm egy nagyon szép nő (még most is), aztán összeházasodott egy nagyon tipikus informatikus sráccal, aki tényleg tökéletrsen a sztereotipiáknak megfelelően néz ki. Anno figyeltem, hogy sok családtagom mennyire "húzta a száját" amikor meglátták a srácot, pedig amúgy tök jó fej, normális, értelmes srác és azóta is együtt vannak, ráadásul már van 3 gyerekük is.

Ritkaság, de azért vannak olyan normális nők, akiket nem kizárólag a külső érdekel. Ha csók is volt, akkor elhiheted, hogy nem vagy közömbös számára. Bár ez sem jelent sok mindent, azért próbálj meg hinni a dologban és minél többet kihozni belőle.

aug. 12. 08:05
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

19-es: most te is trollkodsz? Nyilván a nagyon szép nő unokatestvéred azért ment hozzá a "tipikus" informatikus sráchoz mert jó jövőt akar magának és a gyerekeinek. Az informatikusok alsó hangon a dupláját keresik a KSH átlagfizunak, ami 650 bruttó körül van ( nem a medián, az lényegesen kevesebb ), és egy kezdő infós BP-en simán megkeres 1.3 millát.

Akkor miről beszélünk?

Teljesen papírforma választás volt unokatesód részéről. A pénz übereli egy pasinál a külsőt, ezt mindenki tudja. Pláne ha a nő már túl van a 30-on, akkor már sok pénzt vár el a pasitól, de ha az megvan akkor nem baj ha nem Chad. Elég ha a pénzbevétel rendben van. Osztanak szoroznak először ilyenkor fejben aztán "szerelembe esnek".

aug. 12. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!