Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdjem elhinni lehet tényleg vonzódik hozzám és akkor engem így is?
Akkor nosza!
Ne tipródj. Add át magad az életnek.
Elhiheted.
Mit tuds róla, volt már valakije?
Ha nem tetszik az alakod és a tartásod, és az, hogy nem szereted, ha megérintenek, mért nem foglalkozol ezekkel a dolgokkal, hogy megoldd?
Kérdező, ne érdekeljen már hogy ő e a tökéletes igaz nő e számodra, azt mutatja, hogy érdekled. 38 évesen élvezd már ami történik veled és szexelj!!! Ne agyald már túl! Most van itt előtted a lehetőség, élj vele, aztán majd alakul. Senki sem pár hét után ígér szerelmet a másiknak (a normális emberek), idő kell, hogy megismerjétek egymást.
Csak 1 plusz kérdés: Amúgy gazdagnak tűnsz? De tök mind1, mi a válasz, lazulj le.
N
Ha nem tetszik az alakod és a tartásod, és az, hogy nem szereted, ha megérintenek, mért nem foglalkozol ezekkel a dolgokkal, hogy megoldd?
Mert így kényelmesebb és az a fontos hogy inkább fogadd el olyannak magad amilyen vagy
Amúgy gazdagnak tűnsz?
Amúgy szerintem nem tűnök gazdagnak igaz hogy informatikus vagyok de nem vagyok nagyon gazdag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!