Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kezdjem elhinni lehet tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdjem elhinni lehet tényleg vonzódik hozzám és akkor engem így is?

Figyelt kérdés
38 éves vagyok és még nem volt barátnőm, igen szűz vagyok sajnos. Közös barátunk révén megismerkedtem egy 31 éves nővel, a lány mikor meglátott rám mosolygott és így elkezdtünk beszélgetni aztán több találkozó is volt úgy éreztük megvan a közös hang , ami a legfurcsább hogy a barátaim szerint is jóval jobban néz ki mint én, vékony csinos lányról van szó, én meg hát egy pocakos görbehátú férfi vagyok, így nehéz elhinni hogy valamit akar tőlem, de csók is folt már és olyan sokszor oda bújj hozzám megsimogat, ami nekem nagyon furcsa és kicsit zavaró is nekem, nem szeretem ha érintenek, és ami a legérdekesebb nem zavarja hogy még nem voltam nővel azt mondja hogy mindent megoldunk
aug. 11. 20:46
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nosza!

Ne tipródj. Add át magad az életnek.

aug. 11. 20:51
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Elhiheted.

Mit tuds róla, volt már valakije?

Ha nem tetszik az alakod és a tartásod, és az, hogy nem szereted, ha megérintenek, mért nem foglalkozol ezekkel a dolgokkal, hogy megoldd?

aug. 11. 20:51
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ne érdekeljen már hogy ő e a tökéletes igaz nő e számodra, azt mutatja, hogy érdekled. 38 évesen élvezd már ami történik veled és szexelj!!! Ne agyald már túl! Most van itt előtted a lehetőség, élj vele, aztán majd alakul. Senki sem pár hét után ígér szerelmet a másiknak (a normális emberek), idő kell, hogy megismerjétek egymást.

Csak 1 plusz kérdés: Amúgy gazdagnak tűnsz? De tök mind1, mi a válasz, lazulj le.

N

aug. 11. 20:52
 4/26 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem ha ennyire önbizalomhiányos vagy, nem tetszik ha megérint téged akkor ennek nem lesz jó vége.
aug. 11. 20:52
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Merj pozitívnak lenni és igen hidd el hogy akar téged.
aug. 11. 20:54
 6/26 A kérdező kommentje:

Ha nem tetszik az alakod és a tartásod, és az, hogy nem szereted, ha megérintenek, mért nem foglalkozol ezekkel a dolgokkal, hogy megoldd?

Mert így kényelmesebb és az a fontos hogy inkább fogadd el olyannak magad amilyen vagy

aug. 11. 20:57
 7/26 A kérdező kommentje:

Amúgy gazdagnak tűnsz?

Amúgy szerintem nem tűnök gazdagnak igaz hogy informatikus vagyok de nem vagyok nagyon gazdag

aug. 11. 20:58
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
LOL, de hát nem fogadod el magad azért hezitálsz.
aug. 11. 20:59
 9/26 A kérdező kommentje:
8. Igen sajnos még nem fogadom el magam de azon vagyok hogy fogadjam el magam olyannak amilyen vagyok
aug. 11. 20:59
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted ő segítene benne? Akkor próbáld meg. Mást nem lehet erre írni.
aug. 11. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!