Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnám ezt leküzdeni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám ezt leküzdeni? Mindig kihátrálok az ismerkedésből, ha komolyra fordulhatna…

Figyelt kérdés

Jönnek a kedveskedő “jó reggelt-jó éjt” és egyéb érdeklődést mutató kérdések (a “mit csinálsz?/mit csináltál?” kérdésektől frászt kapok, olyan mintha ellenőrizgetni akarnának) és kiakadok.

Persze tudom; keressek fel pszichológust, viszont pénzkidobásnak tartom (Voltam már sok újat nem tudott mondani).

Szeretnék párkapcsolatot, de képtelen vagyok eljutni odáig. Ebben az évben a 8. sikertelen ismerkedésen vagyok túl és kezdek elkeseredni.

Nyilván változtatnom kell magamon, de fogalmam sincs mit kéne kezdenem magammal.

( persze már egy ideje próbálok változni, de nagyon nehezen megy)

aug. 11. 10:23
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Akkor ne menj pszichologushoz. Szerencsere sikerult magadat kigyogyitani ebbol, ugyhogy nem szorulsz ra. Vagy nem? Ja, nem.

Ne menj, isten ments, hogy egy hozzaerto segitseget kerd. Mit hittel, 1-2 alkalomtol valtozik valami? Vagy o dolgozik helyetted magadon? Ha igy allsz hozza, ne csodalkozz, hogy nem segit.

aug. 11. 10:33
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Bakker ilyen small talkos f.szságoktól én se akarnék semmit a másiktol. Akinek pl akár randi után ennyi a mondanivaloja hogy joreggelt en vissza se írok.
aug. 11. 10:35
 3/6 A kérdező kommentje:

8 hónapig jártam pszichológushoz, havi szinten 3x; sokat foglalkoztam az önismerettel már előtte is, de ugyanazokat mantrázta folyamatosan előrébb nem jutottam vele, hiába fogadtam meg a tanácsait 🤡

Kidobott pénz volt, mert alig változott valami 🤷‍♀️

aug. 11. 10:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenek nem tesznek semmit az ismerkedésbe alapbol off ki kell őket szórni.
aug. 11. 10:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
De akkor keress masikat. En is valtogattam oket, mert nem mindegyikkel volt jo a munka. De ez nem jelenti azt, hogy ne lenne olyan, aki tud segiteni.
aug. 11. 10:50
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha kihátrálsz mindenkivel aki tetszik akkor elkötelezettséggel van baj. Félsz tőle. De ha tetszett és amiatt nem jön már be, hogy a jó reggelt beköszönt akkor ismét csak a kötődési zavart látom mint gond. Valami nem stimmel veled ez tuti. De hogy hogyan győzd le nagy kérdőjel, lehet nem is lehet. Talán komoly kapcsolatra egyszerűen nem vagy alkalmas...
aug. 11. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!