Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám ezt leküzdeni? Mindig kihátrálok az ismerkedésből, ha komolyra fordulhatna…
Jönnek a kedveskedő “jó reggelt-jó éjt” és egyéb érdeklődést mutató kérdések (a “mit csinálsz?/mit csináltál?” kérdésektől frászt kapok, olyan mintha ellenőrizgetni akarnának) és kiakadok.
Persze tudom; keressek fel pszichológust, viszont pénzkidobásnak tartom (Voltam már sok újat nem tudott mondani).
Szeretnék párkapcsolatot, de képtelen vagyok eljutni odáig. Ebben az évben a 8. sikertelen ismerkedésen vagyok túl és kezdek elkeseredni.
Nyilván változtatnom kell magamon, de fogalmam sincs mit kéne kezdenem magammal.
( persze már egy ideje próbálok változni, de nagyon nehezen megy)
Akkor ne menj pszichologushoz. Szerencsere sikerult magadat kigyogyitani ebbol, ugyhogy nem szorulsz ra. Vagy nem? Ja, nem.
Ne menj, isten ments, hogy egy hozzaerto segitseget kerd. Mit hittel, 1-2 alkalomtol valtozik valami? Vagy o dolgozik helyetted magadon? Ha igy allsz hozza, ne csodalkozz, hogy nem segit.
8 hónapig jártam pszichológushoz, havi szinten 3x; sokat foglalkoztam az önismerettel már előtte is, de ugyanazokat mantrázta folyamatosan előrébb nem jutottam vele, hiába fogadtam meg a tanácsait 🤡
Kidobott pénz volt, mert alig változott valami 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!