Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 évesen van még értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 évesen van még értelme nekiállni edzeni/diétázni hogy jobban nézzek ki és lehessen fiatal, feszes, csinos , szép barátnőm?

Figyelt kérdés
aug. 10. 16:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
54%

Ha 25 évesen kezded akkor azt mondom oké. 30 évesen ha eddig szép nőd nem volt akkor az edzéstől sem lesz.

27n

aug. 10. 16:09
 2/14 anonim ***** válasza:
72%
Ne a jobb csajok miatt kezdj el edzeni, hanem az egészséged érdekében.
aug. 10. 16:15
 3/14 anonim ***** válasza:
48%
2. Az egeszseg erdekeben kocog napi 20 percet az ember.. ha edzeni kezd akkor azt a tekintej miatt csinalja ezt mindenki tudja!
aug. 10. 16:16
 4/14 anonim ***** válasza:
71%

Van értelme!

Én 44 évesen kezdtem el edzeni. Nem bántam meg:)

aug. 10. 17:06
 5/14 anonim ***** válasza:

basszus :)

Nem holnap már a sírodat ássák.

aug. 10. 17:10
 6/14 anonim ***** válasza:
83%
3 jaja főleg a "tekintej" miatt
aug. 10. 18:09
 7/14 anonim ***** válasza:
38%
ha egy 30-33 éves, 180 magas mondjuk átlagos 80-90 kg férfi vagy akkor érdemes még belekezdened komolyabb edzésbe! 2-3 év múlva kerülhetsz olyan formába hogy legyen egy 30 as átlag testalkatú barátnőd. Ha viszont idősebb vagy már mondjuk 35-40 és egy dagadék vagy 100 kg felett... úgy már lefőtt a kávéd. 10 év alatt se változol meg, és addigra már csak ráncos 40 es nőknél se lenne esélyed.
aug. 10. 19:13
 8/14 anonim ***** válasza:
52%
Soha nem keso rendesen etkezni es edzeni.
aug. 10. 19:30
 9/14 anonim ***** válasza:
59%

30-évesen? Hogy ne lenne értelme? Én 40 évesen kezdtem komolyabban edzeni, látom az eredményét, és őszintén szólva tetszik is, amit látok. Ezenkívül 30 fölött valami testmozgás nélkül már nem megőrizhető az egészség. Ezt csak akkor tudják meg sokan, mikor már látják a sok éves tunyaság eredményeit. Jobb ezt megelőzni, bár sosincs késő az embernek összeszedni magát.

Szóval csináld, de ne a nők legyenek a fő cél, az majd jönni fog ettől függetlenül, ha szembejön a megfelelő.

aug. 10. 21:33
 10/14 anonim ***** válasza:
Csaky ha van egzisztenciad is mellé
aug. 11. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!