Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is érzi úgy, hogy igazán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érzi úgy, hogy igazán nem kell senkinek?

Figyelt kérdés
Van olyan, akinek csak szexre kellek, van olyan, akivel hetekig randizgatunk, de a vége mindig az, hogy összejönnek mással, vagy én nem érzem a dolgot, vagy csak simán eltűnnek. Már nagyon szomorú vagyok emiatt. Úgy érzem, hogy engem mint embert senki nem akar, max. a testemet. Mit ronthatok el? Más is jár hasonló cipőben?

2024. aug. 10. 13:38
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Azt rontod el, hogy azt hiszed, hogy ez könnyen megy. Egy átlagos ember nagyjából a többiek 10%-ának jön be úgy, hogy azzal el is tudjon valamit képzelni. És akkor még nem is biztos, hogy minden stimmel vele, és hogy ez visszafelé is igaz.

Persze, van, akinek szerencséje van, de általában a párkeresés egy hosszas folyamat, ezt kell tudatosítani, és nem szabad elkeseredni!

2024. aug. 10. 13:43
 2/27 A kérdező kommentje:
Én a férfiak nagy részének bejövök, könnyen szoktam találni olyat, akivel kölcsönösen tetszünk egymásnak, de mondom, vagy az lesz ebből, hogy pár hétig szép minden, szuper randikat szervezünk stb, aztán egyszercsak kihátrálnak, vagy alapból is csak szexre mennek. Már félelemmel vágnék bele alapból egy ismerkedésbe, mert tudom, hogy úgyis vége lesz.
2024. aug. 10. 13:48
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Túlságosan is rá vagy kattanva a párkapcsolatra. Mindjárt égsz mint a lámpa és nem figyelsz oda arra hogy komolyan nem vesznek, vagy olyanokkal teszed magad akikkel neked nem jó. Nah hát így nem csoda, hogy nem jön össze. Ismerkedj és majd ha hagysz időt az egész folyamatnak akkor esetleg végre lesz sikered.
2024. aug. 10. 13:54
 4/27 A kérdező kommentje:
#3 de akikkel randizok, azok teljesen komolyan vesznek. Ezek között nem egy olyan is volt, akivel le se feküdtünk, csak ismerkedtünk. Ezért nem tudom már, hogy mit tehetnék még.
2024. aug. 10. 13:58
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet rajtad elmenni. Te írtad, hogy csak szexre mennek. Vagy elmúlik a varázs. Most akkor mi bajod van ha komolyan vesznek?
2024. aug. 10. 14:08
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

"Én a férfiak nagy részének bejövök, könnyen szoktam találni olyat, akivel kölcsönösen tetszünk egymásnak"

Mindenki a saját szintjén nyomorog... Én ezért már szinte a fél karomat odaadnám. Az csak a nem kellés a javából, amikor láthatatlan vagy, rád sem néznek, hozzád sem szólnak, senki nem próbálkozik, te meg nőként így nem nyomulhatsz. Na, én ezt élem. Nagyon, iszonyatosan kivagyok már, ma is hiába "vadásztam" (volna) egy strandon, nagy büdös semmi...

2024. aug. 10. 14:10
 7/27 anonim ***** válasza:
34%
leszel az életem?
2024. aug. 10. 14:23
 8/27 anonim ***** válasza:
80%
Én férfi vagyok, nem érzem, hogy nem kellenék senkinek, de nincs motivációm párkapcsolathoz.
2024. aug. 10. 14:31
 9/27 anonim ***** válasza:
32%

#6 úristen, dettó. Ugyan ez vagyok én is.:)

Mikor hárman barátnők vagyunk valahol, egy házibulin mondjuk, és jönnek oda a srácok felkérni táncolni a barátnőimet, akiknek amúgy párja is van. Én meg mondjuk ha épp szabadok táncolok a barátnőimmel, aztán megint jön 1-1 srác, és akkor megint egyedül vagyok.:D Szegény kérdező, szimpatikus pasikkal randizol, jaj.🙃 Van akit még randira sem hívtak, és nem picsogunk így.:) Az élet nehéz, találj valami más elfoglaltságot meg vegyél 1 vibrátort és boldog az élet.😂

2024. aug. 10. 14:41
 10/27 A kérdező kommentje:
#6 és #9, persze hozzátok képest akkor tényleg nincs okom panaszra, szerencsésnek mondhatom magam. De mikor itthon ülök unalmamban és szeretetre vágynék, de évek óta nem jutottam el addig a szintig senkivel, mindig csak maximum 10-15 randiig…az higgyétek el, ugyanúgy szar tud lenni. Jó persze, legalább rendszeresen szexelek, de az érzelmi igényeim nekem sincsenek kielégítve.
2024. aug. 10. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!