Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem kellek úgy igazán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek úgy igazán soha senkinek?

Figyelt kérdés

Külsőre nem vagyok csúnya, de még értem sose voltak úgy oda a férfiak. Másoknak minden olyan könnyen összejön, semmi erőlködés nélkül, összejön nekik egy kapcsolat, majd ha a másikat ott hagyták, akkor azután már rögtön lesz egy kapcsolat. Másoknak jóformán csak megszületni volt nehéz.

Engem még sose szeretett úgy igazán senki sem. A leghosszabb kapcsolatom is 5 hónapig tartott, és engem is hagytak ott természetesen, és természetesen ez exem már pont utánam meg is tudott nősülni, míg én 1 és fél évig egyedül voltam, mert a kutyát nem érdekeltem. Most ugyan van kapcsolatom, de ebben is bizonytalan vagyok, mármint hogy a barátom valóban szeret-e.

2023. dec. 24. 17:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
Mások megalkuvóbbak.
2023. dec. 24. 17:30
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt ennyiből nehéz megmondani, így hogy gyakorlatilag semmit nem tudunk rólad azon kívül hogy nem kellesz senkinek. Ennek sok oka lehet.
2023. dec. 24. 17:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy azért, mert kapcsolatfüggők? Vagy azért, hogy pont ellenkezőleg tisztában vannak önmagukkal, lelkileg rendben vannak míg te nem?
2023. dec. 24. 17:33
 4/11 anonim ***** válasza:
Te mennyire tartod saját magadat érdekes embernek, kêrdező?
2023. dec. 24. 17:43
 5/11 A kérdező kommentje:
Semennyire sem. Már miért is tartanám magam annak, hiszen az exeim is pont utánam találtak rá az igazira.
2023. dec. 24. 17:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem te voltál az "Igazi" nekik, de másnak lehetsz az "Igazi". A kapcsolat nem versenyzés.
2023. dec. 24. 18:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Kérdező, miért gondolod úgy hogy a barátod nem szeret igazán? Azt várod a kapcsolattól hogy menyasszony, feleség legyél?
2023. dec. 24. 18:37
 8/11 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Olvasgass, kérdező, és gondolkozz el az olvasottakon.

2023. dec. 24. 18:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Te itt kérem súlyos önértékelési zavarral rendelkezel. Az a gond, hogy amikor egyedül voltál sem azzal foglalkoztál, hogy elfogadd a helyzetet és megtanuld ezt is szeretni, hanem görcsösen párt kerestél és amikor összejött valami, akkor nem olyan, amilyenre vágytál, hanem jóformán az, ami akadt.
2023. dec. 24. 18:54
 10/11 anonim ***** válasza:

Ezt én sem tudom.Értem sem küzdöttek soha,de nekem párkapcsolatom sem volt.

Szerintem talán a kisugárzás,nálam legalábbis tuti nem éreznek szexuális vágyat.

2023. dec. 24. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!