Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában mi a top három legnagyobb redflag a nőknek?
21, amúgy igazad van teljes mértékben...tökéletes a lista, nagyon nagyon sokáig nekem is ez volt. Sajnos annyian nem tudtak megfelelni neki, hogy a túlsúlyt (nem durva, mondjuk úgy mackós alkat), a mamahotelt, a kopaszodást és a magasságot én már kihúztam róla. Egyébként érdekes módon 2 férfi is van van most a látóteremben, akik rendelkeznek ezekkel a hátrányokkal, de számomra is meglepő, hogy meg tudtam ezekkel békélni.
Jó azt azért hozzáteszem, hogy mindezek mellett olyan kiemelkedően előnyös tulajdonságaik is vannak, amik mellett eltörpülnek ezek a hibák. A mamahoteles meg nemsokára saját lakást fog venni, ő tényleg csak az önerőre gyűjtött. :)
Zsugori
Nem szereti a gyerekeket.
Exem 10 hónap után közölte hogy azért nem akar összeköltözni mert nekem van a kislányom és még csak 10 éves (szóval pénzbe kerül)
Azért volt aljas mert el sem kellett volna kezdeni a kapcsolatot, tudta hogy van gyerekem.
Ráadásul 52 évesen nem tudom hol talál 30-40-50 éves nőt akinek nincs gyereke.
Neki is van 18 éves és persze azt mondta hogy dehát az más….
Persze mert anyuka neveli az új párjával aki elfogadta és nevelte az ő gyerekét.
Én a külső tulajdonságokat nem sorolnám ide, mert nyilván csak azzal kezdek el ismerkedni, aki elsőre tetszik. A red flagek csak utána kezdenek kijönni..
- gyakran eltűnik, akár több
napra is / másik véglet, hogy 0-
24 csetelni akar, megfojt
- megbízhatatlan, még a randit sem
lehet normálisan megszervezni,
mert sose tudja, mikor ér rá
- birtoklás, féltékenység a
semmire
1, csoró (lakás,autó nélküli és átlag melós 300 ezerért
2, külső ( ronda, túlsúlyos)
3, iskola (nem diplomás meg 20 nyelvvizsgás)
Zsugori
Zsugori
Zsugori
Soha nem kellene irigy sz@revő férfi!
- igénytelen
- naplopó munkanélküli
- unalmas, érdeklődési kör nélküli szobanövény
azért ezeket mondtam, mert sztem ezek azok, amik a legtöbb nőnél red flagek.
De sok nőnél red flag pl. ezeken kívül az agresszió, a hímsovinizmus, hazugság, túl jóban van sok nővel pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!