Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A felsőkategóriás nőknek mi a legnagyobb gondjuk legbelül tehát mi a gyermekbetegségük???
Nem hiszem hogy ők egy homogén csoport lennének.
Esetleg annyi , hogy felszínesek , mert a külsejükért szeretik őket.
Én akiket ismerek nagyon szép lanyokat mindegyiknek az a gondja,hogy csak a külsődégek miatt akarják megismerni az emberek. Volt amelyik ilyen csúnyított filterrel társkeresőzött,hogy akinek csak a cuki pofi kell az hagyja békén.
Amúgy a legtöbbjüknek a testével van gondja. Aki természetesen vékony azt gyerekként csúfolták és ma amikor bomba formában van meg most sem hiszi magárol el..
Habár férfi vagyok, régebben ott voltam a szeren sok lánynak tetszettem , a problémám azonban az apámmal volt mindig , mert leakart dominálni.
De nekem kicsit nyűg volt , hogy a fiúk között ne legyenek féltékenyek ezért inkább nem is volt barátnőm.
Mindenkinek más. Nekem az hogy 21 évig extrakövér voltam. Hízékony vagyok, folyamatosan figyelnem kell azota is.
A barátom sokat dícsér, ami az önbecsülést oldja meg, pluaz tart otthon teljes kiőrlésű kenyeret és sovány sonkát, ami az éhsegem oldja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!